Imaš manje od 18 godina? Nemoj dalje da čitaš ovaj tekst.

Plašljiv si? Ovaj tekst nije za tebe!

Nisi ljubitelj adrenalina? Ugasi računar!!

Ali ako voliš horor filmove i ako te strah pokreće, onda su naredni redovi definitivno tebi namenjeni!

Pogrešno bi bilo reći da te u escape room Mesareva tamnica očekuje mnogo iznenađenja, jer je cela ova igra, od početka do kraja, veliko iznenađenje. Sa razlogom zabranjena za maloletne, ovo je bez konkurencije najjeziviji, najstrašniji i najuzbudljiviji escape room u Srbiji.

Escape room Mesareva tamnica je u vlasništvu PIN Escape-a na Novom Beogradu. Igra traje 60 minuta i predviđena je za 2-5 igrača. Odlikuje je potpuno autentična atmosfera. Zaista ćeš pomisliti da su ti minuti odbrojani. Ova igra definitivno nije za svakoga, moraš biti ozbiljan ljubitelj horora da bi ovde uživao. Zamisli da te je zarobio ludak koji namerava da te muči i ubije, zamisli da si zaključan, zamisli da izlaza nema ukoliko ga sam ne nađeš, zamisli mrak, krv, vriske, strah... Je l počelo srce da ti lupa? Ukoliko se odlučiš da odigraš ovu sobu, sigurno hoće!

Sa druge strane, odavde nećeš izaći sa utiskom o fenomenalnim zagonetkama. Vrlo su jednostavne i u drugom planu, što je potpuno razumljivo - čovek se tamo toliko uplaši da ne ume da sabere dva prosta broja. Ciljna grupa ove sobe i nisu matematičari, nego ljubitelji adrenalina.

Game masteri su bili na visini zadatka, što je vrlo karakteristično za zaposlene u PIN escape-u. Vrlo ljubazni i profesionalni, adekvatno vode igru...i još ponešto :)

Kada sam nakon odigrane sobe sabirala utiske, što je potrajalo, kao neko ko ne uživa u strahu i kome je kvalitet zagonetki kriterijum za ocenu kvaliteta sobe, nametala mi se jedna misao. Presrećna sam što se ovakve sobe otvaraju u Beogradu i što u mom gradu svaki ljubitelj escape-a može da nađe sobu baš po svom ukusu.

Da li ćeš se zabaviti to ne mogu da garantujem, ali jedno je sigurno - nakon što odigraš ovu sobu, spavaćeš sa upaljenim svetlom. Ako uopšte budeš mogao da zaspiš...

Author: topescape
Published: May 28, 2019
Category: Article
Views: 3235