Ima u Beogradu jedan escape room u kom vas ne čekaju čarobnjaci, vile, veštice, koljači ili manijaci različitih profila, niti nešto drugo što smo toliko puta videli. Jedan escape drugačijih od drugih.

Igra neobičnog početka i veselog kraja. Ali krenimo redom.

Kažu da na formiranje mišljenja o nečemu veliki uticaj ima prvi utisak. Ne znam da li je zbog toga veče bilo toliko upečatljivo, ali prvi utisak je bio odličan. Ljubazan doček uz par detalja da se prekrati vreme do početka igre. Da ne otkrivam previše, ali osvojili smo nešto okruglo i vazdušasto! :)

Priča koju smo slušali kao uvod u igru bila je zanimljiva i odlično odglumljena. Soba srednje težine, iako potpuno nelinearna, ni najmanje konfuzna. Bez ijednog katanca, a sve radi bez greške. Svaka zagonetka logična i, što nas je oduševilo, potpuno u skladu sa temom. A tema sveža, neizlizana, drugačija!

Ovo je soba, koja po mom mišljenju odgovara svim uzrastima, mnogobrojnim ekipama i parovima, poznavaocima muzike i onima koji o muzici ne znaju mnogo. Epic escape se nalazi u centru Beograda, a cena za sobu Nestala simfonija varira zavisno od broja igrača.

Game master je bio na visini zadatka, upotpunio nam je doživljaj i podigao utisak o sobi za celu jednu oktavu.

Na izlazu smo dobili suvenir, da se zabavljamo na putu do kuće.

Na kraju, ostao je utisak da smo jedno kišovito veče proveli u savršenom skladu kvalitetnih i inovativnih zagonetki, nesvakidašnje atmosfere, gostoprimstva i odlične zabave. Prava escape simfonija!

Author: topescape
Published: Jun 07, 2021
Category: Article
Views: 1900