Poštovani korisnici,

u više navrata smo pisali o tome koji su motivi za pokretanje ovog sajta i naše angažovanje na njemu. Međutim, i pored toga čini nam se da pojedini korisnici nisu razumeli naše namere, pa su ovaj sajt iskoristili kao pogodno mesto gde će moći da otvaraju lažne naloge i angažuju svoje prijatelje da određenim sobama daju petice, a da istovremeno sobama koje su bolje rangirane od pomenutih, daju dvojke i jedinice i da se na taj način reklamiraju.

Potpuno je jasno da ćete sobu koju ste sami kreirali, u koju ste uložili vreme, novac, svoju kreativnost i ljubav, voleti i videti je kao najbolju u gradu i s tim u skladu joj dati peticu. To možemo da razumemo. Međutim, pokušaji da se obore ocene sobama koje su iznad vaše, od kojih pojedine čak niste ni odigrali, su neljudski, neprofesionalni i nedopustivi, bar na našem sajtu. Veoma nam je važno da ovaj sajt zadrži relevantnost i pouzdanost i da baš svako može ovde da pronađe sobu za sebe. Veoma nam je važno da ne dozvolimo da, ako nikad pre niste igrali escape, prvi put odigrate nekvalitetnu sobu jer ste na sajtu videli da ima dobru ocenu i zbog lošeg prvog iskustva, potpuno odustanete od escapea. Veoma nam je stalo da se u ovoj zemlji otvaraju samo dobre sobe, a da se one loše unaprede i postanu u najmanju ruku solidne. Mi volimo ovu igru i naš jedini motiv je ljubav prema njoj!

Uvek smo tu da pomognemo svakome ko nam se obrati. Možemo se pohvaliti da smo u prva tri dana rada sajta dobili preko 20 mejlova sa molbama da preporučimo sobe najrazličitijim profilima igrača. Vrlo smo rado odgovorili na svaki i do sad preporučili veliki broj soba. S druge strane, vrlo smo spremni da pomognemo vlasnicima da svoje sobe unaprede, kako savetima tako i na svaki drugi način. Ali nelojalnu konkurenciju nećemo dozvoliti.

Svi nesporazumi koje smo u tom smislu imali do sada su rešeni, a nerealni komentari i ocene su obrisani. Svaki sledeći pokušaj bilo kakve zloupotrebe ovog sajta, na bilo koji način, biće sankcionisan bez prethodnog upozorenja.

Ovaj sajt će vrlo brzo doneti dobro kako igračima tako i sadašnjim i budućim vlasnicima soba, samo ako se budemo međusobno poštovali.

Hvala svima na ovako velikom interesovanju, pratite nas i dalje jer spremamo mnogo novosti!

Author: topescape
Published: Apr 25, 2019
Category: Article
Views: 1717