Topescape tim je izolaciju proveo radno! Potrudili smo se da sajt učinimo relevantnijim, korisnijim i jednostavnijim za korišćenje. Od sada ćete moći na brži i jednostavniji način da za sebe i svoju ekipu izaberete pravu sobu, bez obzira da li za escape čujete prvi put ili ste već navučeni na ovu vrstu zabave.

Jedna od novina u tom smislu su kategorije, koje smo uveli radi efikasnije pretrage, i to:

Must play - u ovoj kategoriji su sobe koje nikako ne smete da propustite!
Za početnike - ukoliko je ovo vaš prvi susret sa konceptom escape-a, ovo su sobe koje bi trebalo da vam osiguraju odlično prvo iskustvo i omoguće da se zaista zaljubite u ovu igru!
Za iskusne - u ovoj kategoriji nalaze se sobe sa kompleksnijim zadacima koje bi mogle da budu izazov i za najzagriženije escapere!
Za decu - iako većina escape room-ova uglavnom prima i mlađe igrače, u ovoj kategoriji naveli smo nekoliko soba čiji su se vlasnici najviše potrudili da mališanima obezbede kompletan doživljaj.
Horor - za one koji uživaju u naletima adrenalina. Nadamo se da ćete se kvalitetno uplašiti :)
Za parove - sobe sa manjom kvadraturom ili potpuno linearne, navedene su u ovoj kategoriji. Idealne za manje ekipe.
Za veće ekipe - većina soba najbolje iskustvo pruža ekipama veličine do 4 igrača. Ukoliko vas ima petoro ili više, bacite pogled na spisak soba u ovoj kategoriji.
VR - Virtual Reality sobe smo izdvojili kao posebnu kategoriju
Najnovije - ako spadate u grupu ozbiljnih escape fanova koji nestrpljivo čekaju otvaranje novih soba, ovo je kategorija za vas.

Ove podele bi trebalo da vam omoguće lakši izbor sobe baš po vašoj meri. To nikako ne znači da odrasli treba da preskoče sobe iz kategorije Za decu ili da će iskusnima biti dosadno u sobi iz kategorije Za početnike.

Uveli smo i koncept sobe U fokusu. S obzirom na to da Beograd pruža najrazličitija escape iskustva, od atmosfere divljeg zapada do mirisa kafe u jugoslovenskoj kafani, od džungle do Betmenove pećine, zašto da se kroz igru, na primer, za Teslin rođendan ne prošetamo stazama njegovog uma ili da se na godišnjicu sletanja na mesec ne vinemo u visine svemira.

Pozivamo vas da lajkujete našu fejsbuk stranicu, kako biste bili u toku sa svim novinama u svetu escapea.

Bilo bi nam veoma drago da nas kontaktirate i sa nama podelite vaše utiske o novom ruhu Topescape-a! Pišite nam ukoliko postoji nešto što biste voleli da vidite na sajtu. Radujemo vam se!

Vaš Topescape tim

Author: topescape
Published: May 30, 2020
Category: Article
Views: 1501