Opis

Upustite se u uzbudljivu Avanturu kroz Anime svet.
Na prvi pogled jako lepo mesto do trenutka, kada saznajete uzasnu istinu: “Ljudskoj vrsti je ovde pristup zabranjen!” Na vama je da pronadjete put nazad dok ne bude prekasno!
Kroz vasu avanturu, upoznacete Anime legende, koje ce vam pomoci u vasoj misiji.
Da li ste spremni za izazov i da li imate dovoljno vremena?

Utisci

 • Gavrilo
  Jan 27, 2024
  Uspeo sam da nagovorim drugare koji nisu ljubitelji animea da dodju samnom, i nisu se razocarali. Enterijer pun pogodak, kao ljubitelj animea ima dosta referenca na anime a nije potrebno predznanje da bi se resio bilo koji zadatak. Vidi se da se je game master isto ljubitelj a bio je i od velike pomoci! Velika preporuka!
 • Minja mandic
  Feb 03, 2024
  Top top top pogotovo deo sa hokageom omiljena do sad
 • bmus2782
  Feb 07, 2024
  Soba za uživanje, sa jako zanimljim zadacima, enterijer skroz u temi, kao Anime fan sam se oduševio, zagonetke takođe uklopljene u temu skroz, čak i deo moje ekipe koji nisu fanovi Anime-a su se baš dobro proveli i uživali.
 • Milenar
  Jan 27, 2024
  Predobraaa soba, i ako nisam fan mnogo lep enterijer i zadaci u temi, bar su mi tako rekli😂
 • pavleovde
  Feb 20, 2024
  Ogroman sam fan tematike i odusevio sam se stvarima i enterijerom same sobe. Atmosfera mi je predobra, od rekvizita, muzike, efekata, pa i do samih zagonetki. Sve zagonetke su u temi i odradjene na zanimljiv nacin. Sve preporuke.
 • strale99
  Jan 27, 2024
  Odlična, zabavna, drugačija
 • Popke
  Dec 24, 2023
  Odlicna soba,sve preporuke i velikim fanovima i manje upucenim u Anime.
 • Natasa33
  Jan 27, 2024
  Odlicna soba i za osobe koje nisu nikad gledali anime ali jos bolji dozivljaj ako ste fanovi! Zagonetke zanimljive
 • Superdry
  Feb 20, 2024
  Ocekivao sam dosta vise od ove sobe, postoji jedan segment koji je poprilicno originalan, zagonetke su solidne. Ono sta zameram jeste da sam ocekivao da ce svaki anime lik sa reklame biti povezan sa nekim odredjenim delom sobe u vidu neke zagonetke. Takodje neki anime likovi sa reklame se uopste ne pojavljuju u sobi. Kraj nekako siromasan.
 • Granzort
  Feb 03, 2024
  Iznenađujuće jako interesantna soba, bez ikakvih očekivanja a na kraju ostadoh bez texta! Iako nisam fan Anime-a osim jednog za kojeg niko nije čuo, nikakvo predznanje nije potrebno ali je tematski pokriveno u potpunosti od početka do kraja. Soba je scenografski vrlo deskriptivna i pravi fanovi će prepoznati većinu detalja kao i muzičku pozadinu pošto verno putujete iz sveta u svet dovodeći imerziju do vrhunca ! Ima nekoliko neočekivanih zaokreta koji su me oduševili i nasmejali, sa kvalitetnim i logičnim zagonetkama. Preporuka kako za starije tako i za mlađe igrače, pogotovo za fanove👌

Prijavite se da biste ostavili utisak