Opis

Beyond Medusa's Gate oživljava Staru Grčku iz igre Assassin's Creed Odyssey.

Tim od dva ili četiri igrača imaju 60 minuta da pronađu izlaz iz ogromne obalske pećine, gde je usidren legendarni brod Jasona i Argonauta. Da uspešno izađu, ceo tim mora zajedno da radi i rešava probleme i zagonetke, da bi uspeli da pobegnu.

Igrači startuju avanturu birajući svog avatara među šest različitih karaktera i prilagođavajući ih sopstvenom ukusu pomoću raznih artefakata iz Stare Grčke.

NAPOMENA: Beyond Medusa's Gate je 'Virtual Reality' igra!

Utisci

 • bmus2782
  Feb 02, 2023
  Predobra atmosfera, drugačije od klasičnih escape room-ova, ali definitvno orezanimljivo iskustvo i svakome bih preporučio da proba i VR escape-ove!
 • orphanViking
  Oct 05, 2019
  Pogledati moj komentar na sobu "Escape the Lost Pyramid" (https://www.topescape.rs/sr/rooms/escape-the-lost-pyramid-escape-room-beograd). Kao ta soba, koja je za 5 zvezdica, samo jos bolje. Preporuka: Igrati prvo "Escape the Lost Pyramid", pa tek onda ovu sobu.
 • nikolak
  May 30, 2020
  Odlicno iskuvo, soba je super, avanturisticka sa malo mozganja, VR je odlican, ne zulja, ne smeta i posle igre vam nece biti lose. Bilo je zabavno i malo napeto i bukvalno nijedna zamerka. Svaka cast hostu, takodje preporuka kao sto je neko vec napisao igrajte prvo Escape the Lost Pyramid pa ovu :)
 • Aca
  Dec 07, 2019
  Neverovatno napeto i dobro urađeno! VR kakav treba da bude. Dobro smišljene zagonetke i perfektno urađena grafika! Preporuka!

Prijavite se da biste ostavili utisak