Opis

1986. godina, Pripjat. Vi ste tim inžinjera nuklearnog centra ,,Vladimir Lenjin''. Dolazite uobičajeno na svoj posao, noćna smena. Vaš zadatak je samo da radite rutinski posao i vodite postrojenje onako kako država to očekuje od vas! Odredite ko će biti lider, iliti, ko će biti odgovoran za sve što će se desiti te noći u Černobilju i što će biti zabeleženo u istoriji celog čovečanstva. Srećno!
Vaš SSSR

Utisci

 • sofija_001
  Aug 28, 2022
  Soba je jako kvalitetno uradjena, jako lepo iskustvo. Od trenutka kada udjete u sobu imate osecaj da stvarno radite u nuklearnom centru. Game masteri su odlicni, jako ljubazni i gostoprimljivi. Sve preporuke.
 • Mateja
  Aug 21, 2022
  Soba je bila izvan svih očekivanja. Od prijatnih ljudi do veoma interesantne priče i neverovatne atmosfere. Sve je bilo na jako viskom nivou. Iskreno uživali smo. Ne možemo da dočekamo nove sobe koje dolaze. 10/10
 • Moblesse
  Aug 09, 2022
  Soba je bila iznenadjujuce izazovna, atmosfera je bila 10/10. Game masteri su veoma ljubazni. Jedva cekamo njihovu horror sobu, sve pohvale.
 • Max97
  Aug 31, 2022
  Prva soba u Pancevu i mislim da je prva soba Panic ekipe, u svakom slucaju odlicno odradjen posao i sigurno cemo probati i njihove buduce sobe! Hintovi su odradjeni na veoma specifican nacin sto nam se mnogo svidelo. Preporuke za sobu, odlicna je
 • radoica
  Dec 01, 2022
  Odlicna, ali zaista odlicna!
 • Lazar Z
  Aug 09, 2022
  Odigrali smo verovatno 90% soba po Srbiji pa imamo velika ocekivanja od novih soba ali ova soba nas je jako prijatno iznenadila. Efekti su nerealno dobro uradjeni i atmosfera je izuzetna. Vidi se da je mnogo rada, vremena i truda ulozeno u sobu. Game master je bila jako ljubazna + nije davala hintove osim kada smo ih trazili, sto je ogroman plus (kada se uporedi sa ostalim sobama u Srbiji).
 • Popke
  Sep 22, 2022
  Jedna od najboljih soba u okolini. Atmosfera,mehanizmi,zagonetke,game masteri sve top odradjeno. Sve preporuke za nezaboravno iskustvo, kao da ste stvarno u nuklearnoj elektrani .
 • BorhaIglesias
  Aug 21, 2022
  Iskreno, iznenadjen sam komentarima ovde. Odigrali smo sigurno 15+ soba , a od ove smo imali velika ocekivanja. Ideja i tema jesu dobre, ima stvarno zanimljivih efekata to stoji...ali soba toliko kratko traje da je to strasno...taman kad smo krenuli da se zabavljamo, bilo je gotovo. Iskreno, ne neka soba koju bi preporucio
 • Zyk
  Aug 21, 2022
  Došli porodično i super se proveli. Atmosfera je jedinstvena!
 • Noa
  Sep 05, 2022

Prijavite se da biste ostavili utisak