Opis

Doživite nezaboravno takmičarsko iskustvo sa našim novim Escape Room-om - "DUEL - Put oko Sveta!

Ovde niste suočeni samo sa zagonetkama i izazovima kao u klasičnom escape room iskustvu, već i sa vašim prijateljima! Timovi su podeljeni i stavljeni u dve identične sobe, sa ciljem da reše zagonetke inspirisne kulturama svih kontinenata, brže od druge ekipe.

Dok pristupate svakom kontinentu, suočavate se sa iznenađenjima i preprekama koje testiraju vaše razumevanje sveta. Timski rad je ključ, ali i brza analiza tragova može vas odvesti do rešenja pre vaših prijatelja. Osećaj adrenalina i težnja za pobedom čine ovo iskustvo ne samo običnom igrom, već i zabavnim duelom između dva tima.

Stvorite nezaboravne uspomene sa prijateljima dok se takmičite kao svetski putnici u ovoj intrigantnoj i dinamičnoj igri.

Utisci

 • Eskejper95
  Sep 27, 2023
  Uzbudljiva soba i odlični zadaci! Dosta interesantnih zadataka koje do sada nisam vidjao. Preporučio bih je svima koji vole da se zabave i takmiče. Nije laka uopšte!
 • GoranD
  Sep 27, 2023
  Peta igra po redu za mene mada sam doveo i kolege iz firme koje su prvi put igrale i podelili smo se u dve ekipe. Totalno drugacije iskustvo jer do sad nisam morao da pazim ni na sta osim zagonetki, a sad smo se trkali ko ce pre da zavrsi. Izgubili smo za koji minut preko ali se jako zabavili uprkos tome
 • Granzort
  Jan 27, 2024
  Originalan koncept i potpuno drugačije iskustvo gde se ističe kompetitivnost igrača i želja za pobedom. Jako lepo vizuelno urađena soba koja je totalno u temi i verno vas vodi kroz putovanje svetom preko svih kontinenata. Par zagonetki su teške za neiskusne igrače i potrebno je neko predznanje iako su jako dobro osmišljene, dok su ostale malo lakše i šaljivo zanimljive iako su već slične ili viđene. Jedina mana je kraj igre pošto nešto nije radilo gde smo izgubili vreme pokušavajući i neke zadatke je moguće rešiti nasumično što je pokvarilo čitav utisak. Pohvale za GM-a koji je bio vrlo ljubazan i strpljiv tokom celog našeg boravka.
 • Costa
  Sep 27, 2023
  Kad Sam usao u sobu mislio sam da nema puno toga da se uradi ali zapravo nije tako. Dobra zanimacija za zezanje sa prijateljima :D
 • pavleovde
  Feb 20, 2024
  Jako zanimljiv koncept. Dobra soba da se ode sa drustvom, da se takmicite i zabavite u isto vreme, samo sto je soba jako mala i nije nesto atmosfericna, ali u svakom slucaju, vredi otici i zabaviti se, preporuka.
 • Noa
  Jan 06, 2024

Prijavite se da biste ostavili utisak