Opis

Uvek ste se pitali da li je moguće vratiti se u školu i samo uživati bez ikakvih briga.

Jedne večeri vam je bilo suviše dosadno i rešili ste da se popnete kroz prozor škole i podsetite se kako je to bilo. Dok šetate hodnicima nailazite na učionicu u koju vas nikada nisu puštali.

Ulazite unutra i vrata za vama se zaključavaju. Morate da pobegnete odatle pre nego što vas neko uhvati.

Soba koja će vas opustiti i nasmejati, puna zagonetki i zadataka. Dođite sa društvom, napravite rođendan ili zanimljiv izlazak.

Vratite se u detinjstvo i izađite iz sobe sa osmehom na licu.

Utisci

 • noriega911
  Aug 03, 2019
  Više me podseća na vrtić nego na školu, nema neku posebnu tematiku. Bilo je par stvari koje su već viđene u drugim sobama.
 • mrmeeseeks
  Jul 23, 2019
  Soba nije tematički uređena, game master nije produžio ni 2 minuta da završimo poslednji zadatak (uglavnom game masteri to dopuštaju). Sve ukupno ništa specijalno.
 • Mamasita
  May 12, 2019
  Simpatična soba, dobra za početnike
 • Dunja
  Apr 22, 2019
  Odrasli I deca mogu uzivati u ovim zagonetkama
 • Vermin
  Jan 16, 2021
  Nema bolje sobe za uzrast od 7-77 godina! Odlican izbor za porodicno igranje i sudar generacija. Ne dajte da vas tema zavara, soba je vrlo izazovna za odrasle i cak jedna od tezih u gradu. Iskusni igraci ce ceniti kreativno osmisljene jedinstvene zagonetke koje podsticu razmisljanje, a za mladju decu je takodje zgodna jer nije mračna kao vecina eskejpova, nema nista cime i najmladja deca ne umeju da rukuju i sadrzi manipulativne zagonetke koje cak deca resavaju i brze od odraslih. Soba je savrsena za decije rodjendane, a ujedno je i prava poslastica za najiskusnije ekipe koje obaraju rekorde, topla preporuka iskusnog eskejpera, ne zaobidjite skolu ;)
 • kantemir0
  May 04, 2019
  Laka soba, mozda previse decija, bas nista posebno, zagonetke su ok
 • vladalj7
  May 03, 2019
  Jedna od boljih soba. Tako jednostavno a toliko zabavno. Vrati vas u uzbudljivo doba osnovne skole.
 • lake
  Feb 12, 2022
  Jako dobra soba, soba je jedna mozda od najtezih do sad, jako dobro osmisljeni taskovi i ima dosta da se radi. Sve preporuke za sobu.
 • Lucano
  Apr 21, 2019
  Dobre i različite zagonetke, nije baš sve radilo a i prostor je "onako".

Prijavite se da biste ostavili utisak