Opis

Skoro je ponoć a vi ne možete da zaspite zbog glasnih i čudnih zvukova iz kuće vašeg komšije. Vaš komšija je istaknuti naučnik koji je obično veoma tih, pa izlazite da proverite šta se dešava.

Vrata su otvorena ali vaš komšija ne odgovara na vaše dozivanje. Možda je u nevolji. Odlučujete da uđete, međutim, čim ste kročili unutra, vrata za vama se zatvaraju.

Zaključana su. U potrazi za komšijom stižete do njegove radne sobe. Zatičete zapanjujuće šeme uređaja koji oživljava zle duše. Ubrzo shvatate da krici koje ste čuli nisu bili krici vašeg komšije već krici 4 stvorenja koja su programirana da ožive u ponoć.

Da li možete da vratite ova stvorenja svetu kome pripadaju i pobegnete iz sablasne sobe ?

Utisci

 • obradovic2
  Jun 03, 2019
  Zadaci su ovde bas dobri, tezi, nisu linearni, soba je velika, ali ima soba koje su dosta bolje sredjene od nje. Ima zanimljiv pocetak igre. Nama je ovde bilo super, ali ipak ne svrstavam je u najbolje sobe u Bg.
 • mrmeeseeks
  Jul 23, 2019
  Soba je prosečna, zadaci nisu loši, početak je zanimljiv. Međutim, game master nije najljubazniji (povisio je u ton u par navrata) i pre i posle igre nas je gnjavio nebitnim pričama. Takođe zalazio je u malo personalne informacije i sveukupno bilo je neprijatno.
 • Nemanja
  Feb 07, 2021
  Soba je neka sredina, nije nesto , ali nije ni losa... ima par zanimljivih zadataka , a utisak nam je upropastio decko koji je vodio sobu, bez ikakvog trazenja hintova i bez ikakvih pitanja on nam je pricao kao da on resava zadatke i kao da je bio sa nama u sobi. Eto, to nam je ubilo misljenje o sobi. Od 1 do 10- 5 cista
 • Lucano
  Apr 21, 2019
  Predobra soba. Genijalna priča, teški zadaci ali potpuno logični. Svaka preporuka
 • dapod
  May 17, 2019
  Osećaj je kao u igrama 7th Guest ili 11th Hour, samo što ovde više ljudi mora da radi kao tim da bi izašli napolje. Mozgalice su sjajne, a skriveni predmeti zaista zanimljivi! Izašli smo prezadovoljni. Još uvek sam pod utiskom i preporučujem svima.
 • radoica
  May 18, 2020
  Nije losa soba. Ima originalnih ideja.
 • Guru
  May 11, 2021
  Igrao smo je jako davno, mislim da se sada preselila na drugu lokaciju. Atmosfera nije bila nesto, ali su zagonetke bile poprilicno orginalne. Super je pocetak. Preporuka. Dobro iskustvo.
 • Ranma
  Apr 22, 2019
  Druga najlosija soba u kojoj smo bili (a isli smo u mnogo njih) Prva stvar je sto nas je "game master" na pocetku smarao gotovo pola sata sa nekom nebitnom pricom i zalazio u sve nase interne fore, ubacujuci se u sve nase medjusobne price..tako da je svima od starta bilo neprijatno. Da ne pricamo da je bio dosta neljubazan i tokom same igre na razglasu, pa smo jedva cekali da zavrsimo i odemo. Atmosfera gotovo nikakva i nezanimljiva svi elementi dosta amaterski odradjeni
 • kantemir0
  May 04, 2019
  Bila mi je medju prvima, ostavila mi je bas dobar utisak tad, zadaci odlicni, sto se tice atmosfere sad kad pogledam mogla je da bude mnogo bolja za jednu horor sobu.
 • AcaB
  Feb 11, 2020
  Baš dobre mozgalice i kvalitetni mehanizmi! Nije horror soba pa je naslov malo misleading ali stvarno kvalitetna igra

Prijavite se da biste ostavili utisak