Opis

Skoro je ponoć a vi ne možete da zaspite zbog glasnih i čudnih zvukova iz kuće vašeg komšije. Vaš komšija je uvek bio čudan tip i bili ste ubedjeni da u slobodno vreme priziva demone i karakondžule. Zbog nepodnošljive buke ipak ste rešili da proverite da li je sa njim sve u redu. Vrata su otvorena ali vaš komšija ne odgovara na vaše dozivanje. Odlučujete da uđete, međutim, čim ste kročili unutra, vrata za vama se zatvaraju. U potrazi za komšijom stižete do njegove radne sobe. Zatičete zapanjujuće šeme uređaja koji oživljava zle duše. Ubrzo shvatate da krici koje ste čuli nisu bili krici vašeg komšije već krici 4 stvorenja koja su programirana da ožive u ponoć. Morate prekinuti ovaj jezivi ritual! Vratite ova stvorenja svetu kome pripadaju i pobegnete iz sablasne sobe pre nego što bude kasno!

Utisci

 • obradovic2
  Jun 03, 2019
  Zadaci su ovde bas dobri, tezi, nisu linearni, soba je velika, ali ima soba koje su dosta bolje sredjene od nje. Ima zanimljiv pocetak igre. Nama je ovde bilo super, ali ipak ne svrstavam je u najbolje sobe u Bg.
 • Lucano
  Apr 21, 2019
  Predobra soba. Genijalna priča, teški zadaci ali potpuno logični. Svaka preporuka
 • Olivera B
  Jun 22, 2022
  Ovo nam je bila najteza soba, definitivno nije za pocetnike. Bilo je nekih nelogicnosti ali uz nekoliko poboljsanja bi bila odlicna
 • dapod
  May 17, 2019
  Osećaj je kao u igrama 7th Guest ili 11th Hour, samo što ovde više ljudi mora da radi kao tim da bi izašli napolje. Mozgalice su sjajne, a skriveni predmeti zaista zanimljivi! Izašli smo prezadovoljni. Još uvek sam pod utiskom i preporučujem svima.
 • radoica
  May 18, 2020
  Nije losa soba. Ima originalnih ideja.
 • Guru
  May 11, 2021
  Igrao smo je jako davno, mislim da se sada preselila na drugu lokaciju. Atmosfera nije bila nesto, ali su zagonetke bile poprilicno orginalne. Super je pocetak. Preporuka. Dobro iskustvo.
 • kantemir0
  May 04, 2019
  Bila mi je medju prvima, ostavila mi je bas dobar utisak tad, zadaci odlicni, sto se tice atmosfere sad kad pogledam mogla je da bude mnogo bolja za jednu horor sobu.
 • AcaB
  Feb 11, 2020
  Baš dobre mozgalice i kvalitetni mehanizmi! Nije horror soba pa je naslov malo misleading ali stvarno kvalitetna igra

Prijavite se da biste ostavili utisak