Opis

Indiana Jones je pronašao put do davno izgubljenje lobanje za koju se veruje da ima natprirodne moći. Nažalost nije jedini koji traga za njom, nacisti su ga opkolili i morao je da pobegne. Sada je na Vama – timu mladih arheologa da spasite svet. Da li ćete uspeti da stignete do lobanje pre nego što ona padne u pogrešne ruke?

Utisci

 • j.o.vana
  Sep 10, 2021
  Vrhunska soba! Zanimljive zagonetke sa samo možda tri katanaca i to ne klasično dosadnih. Pojedine zagonetke su inovativne, mada generalno cela soba je skroz u tematici, tako da sve pohvale. Enterijer sobe je jako zanimljiv, a pogotovu kada smo saznali kako se momak potrudio oko iste, još više cenimo i još više nam se dopala. Stvarno jedna od jačih soba, nadam se da će tek postati popularna, i to zasluženo. Generalno je malo teža, tako da ne bih preporučila baš za prve sobe, ali je skroz dobra mozgalica. Game master odličan! Sve u svemu - čista desetka, odlično odrađeno.
 • Granzort
  Dec 03, 2021
  U moru novih soba koje sve liče jedna na drugu bez ikakvih inovacija, konačno se pojavila neka da razbije tu monotoniju! Ova soba je ostavila vrlo jak utisak na celu našu ekipu👌 Razrađena do najsitnijih detalja u tematici, vodilo se računa o svakoj zagonetci, nije se štedelo na enterijeru koji je besprekoran, uz sjajnu atmosferu koja upotpunjuje kompletan osećaj kao da se nalazite u pravom avanturističkom filmu👏 Generalno nije za početnike jer je malo teža i komplexnija, a jedina mana je što nije za više od 4 igrača zbog toga kako je raspoređena kvadratura. Celokupno, soba na visokom nivou i za svaku preporuku! 🤠
 • Kristina
  Sep 23, 2021
  TOP TOP TOP ♥ Jedna od boljih u Beogradu - zadaci srednje teski, atmosfera 10, osoblje 10.
 • MarkoNikolic
  Aug 18, 2021
  Sigurno u 3 najbolja eskejpa u Srbiji! Dizajn i tematika su profesionalno odrađeni. Zagonetke su veoma logične i zanimljive (ima možda samo 2 katanca), a vezane su za temu takođe. Savršeno za iskusne i nove igrače. Preporučujem 10/10!
 • bmus2782
  Sep 28, 2021
  Predobra soba, za svaku pohvalu, svaka cast i svaka preporuka
 • Bogdan31
  Nov 03, 2021
  Fenomenalna soba, zanimljive zagonetke, autentičan enterijer i uređenje. Game master veoma prijatan i od velike pomoći. Pohvale za vlasnike i moja topla preporuka za nove eskejpere!

Prijavite se da biste ostavili utisak