Opis

Davnih 80ih i 90ih godina Fredi Kruger je bio covekova najveca nocna mora. Strah od sna je postajao realnost, a mnogi se iz tog sna nikada nisu probudili. Nakon 30 godina Fredi se vratio, a vasi Kosmari postaju sve gori. Probudite se iz sna pre nego sto bude prekasno!

Utisci

 • JelenaS23
  Sep 26, 2022
  Zaista strasno iskustvo. Sve vreme smo se drzali kako nas ne bi nesto uhvatilo. Dosta nam je pokvarilo igru to sto nam par mehanizama nije radilo i lose vodjenje ocigledno neiskusnog radnika koji se ukljucivao kada nije trebalo a kad nam nije radilo nije znao da nam obasni sta da radimo
 • Mia Milojkovic
  Aug 21, 2022
  Stvarno super soba, ostvila je na nas super utisak i ona mi je za sad top 2 soba, prva je anabel. Jeziva atmosfera, i postoji jako zanimljiv "detalj" koji mi se jako dopao, nismo ocekivali nesto tako. Svaka preporuka!
 • milos
  May 02, 2022
  Soba odlicna, strasna, celu igru imate osecaj straha! Sve preporuke!!!
 • Perkan
  May 30, 2022
  Soba ima odlican ambijent,Atmosfera je jeziva ali ima dosta neiskoriscenog potencijala.Zadaci su odlicni ali ima par nelogicnih.
 • Luckylaki
  Apr 11, 2022
  Poseduje sve sto jedna horor soba treba da ima. Atmosfera je jeziva citavo vreme, a ne mozete ni da pretpostavite sta vas ceka niti sta su sve ljudi smislili za ovu sobu. Svaka cast.
 • bmus2782
  Mar 25, 2022
  Odlična soba, od zanimljivih zagonetki, do jezive atmosfere, nećete imati trenutak mira u sobi, tako da, spremite se. Takođe soba ima jednu jako zanimljivu, što je bitno, inovativnu stvar. Stvarno svaka pohvala za sobu.
 • Sanja1307
  Aug 25, 2022
  Jeziva atmosfera, medjutim osecali smo da nas je game master sve vreme pozurivao, davao je hintove svaki cas koje niko nije trazio. Poslednji zadatak ima gresku, pa vam on kaze kako da podesite, sto dodatno kvari igru. Kako se igra zavrsila tako se upalilo svetlo i oni su istog sekunda usli da namestaju sobu, skroz los vajb.
 • Ivona
  Aug 21, 2022
  Jedna od najboljih soba u mmr escape rooms. Zadaci su jako originalni i nateraju sve na razmisljanje. Ambijent uliva strah u kosti, game master car. Takodje ima jedna jako interesantna stvar u sobi o kojoj vidim da vec svi pricaju, mislim da ce se svakome dopasti. Nama je to bio omiljeni deo sobe, iskustvo koje cemo dugo pamtiti.
 • Petar
  Apr 17, 2022
  Iz nekog prvog utiska soba je fonemenalna, a za ljubitelje horora savršena. Drži pažnju i odlično je uređena. Ima dosta detalja, zagonetke su logične, zanimljive a postoji i jedna neverovatna stvar koja će se svakom ko bude igrao u uvoj sobi svideti, pa mislim i ostaviti najveći utisak. Sve pohvale za kreativnost i za Vodiča. Došao bih ponovo!😊

Prijavite se da biste ostavili utisak