Opis

Davnih 80ih i 90ih godina Fredi Kruger je bio covekova najveca nocna mora. Strah od sna je postajao realnost, a mnogi se iz tog sna nikada nisu probudili. Nakon 30 godina Fredi se vratio, a vasi Kosmari postaju sve gori. Probudite se iz sna pre nego sto bude prekasno!

Utisci

 • milos
  May 02, 2022
  Soba odlicna, strasna, celu igru imate osecaj straha! Sve preporuke!!!
 • Luckylaki
  Apr 11, 2022
  Poseduje sve sto jedna horor soba treba da ima. Atmosfera je jeziva citavo vreme, a ne mozete ni da pretpostavite sta vas ceka niti sta su sve ljudi smislili za ovu sobu. Svaka cast.
 • bmus2782
  Mar 25, 2022
  Odlična soba, od zanimljivih zagonetki, do jezive atmosfere, nećete imati trenutak mira u sobi, tako da, spremite se. Takođe soba ima jednu jako zanimljivu, što je bitno, inovativnu stvar. Stvarno svaka pohvala za sobu.
 • Petar
  Apr 17, 2022
  Iz nekog prvog utiska soba je fonemenalna, a za ljubitelje horora savršena. Drži pažnju i odlično je uređena. Ima dosta detalja, zagonetke su logične, zanimljive a postoji i jedna neverovatna stvar koja će se svakom ko bude igrao u uvoj sobi svideti, pa mislim i ostaviti najveći utisak. Sve pohvale za kreativnost i za Vodiča. Došao bih ponovo!😊

Prijavite se da biste ostavili utisak