Opis

Novi escape quest u Beogradu : Čudesni Majanski dijamant „The Eye of Jaguar“ je u Muzeju na izlozbi. Samo treba da ga nađeš!

Vi ste svetski poznata grupa lopova. Sledećih par dana u Escape Quest Muzeju je izložba majanske kulutre. U okviru izložbe je i najveći ikada pronađeni crveni dijamat “ Oko jaguara“.

Samo 60 minuta da ga ukradeš i da se izvučeš. Ali, ti to možeš! Brzo, okupi svoje prijatelje i počni avanturu punu zagonetki, opasnosti, uzbuđenja i zabave. I ne zaboravite dijamant!

Utisci

 • It's me
  Mar 24, 2022
  Zanimljive zagonetke. Ne preporucujem pocetnicima. Jos jedna soba sa velikim potencijalom, ali sve je bilo tooooliko prljavo i zapusteno, da ne razumem kako neko ocekuje da se u tom prostoru osecas dobro, da se udubis u temu i osetis bilo kakvu atmosferu.
 • Izbeglica
  Mar 16, 2022
  Zanimljiva tema. Soba nije laka, ali nije ni preteska.
 • kantemir0
  May 04, 2019
  Zagonetke solidne i nisu lake, ne preporucujem je za prvi put, prosek.
 • tića
  May 14, 2023
  Soba je preuredjena i sad je potpuno drugačija. Zadaci su u temi sobe i jako kreativni, nema katanca što je idealno za rešavanje. Jedna od najboljih i zaista vredi odigrati!!!!!
 • Vermin
  Jan 16, 2021
  Sjajna soba, zadaci su originalni i imaju dobru dinamiku, postaju tezi kako se blizite kraju. Logicki su i prava je misterija kako sve funkcionise. Odlicna soba i za vise igraca.
 • Popke
  Jan 23, 2022
  Prva soba u koju sam isao,dobra kao ulaz u svet zabave Escapea
 • mrmeeseeks
  Jul 23, 2019
  Početak je dosadan, ali kako igra teče postaje malo zanimljivije. Zadaci su prosečni.
 • orphanViking
  Oct 05, 2019
  Od 20+ escape soba na koje sam isao u Beogradu, 30+ u Srbiji, i 50+ u svetu, ovo je jedina koju nikad nikome ne bih preporucio. Cak i kada odete na sve, bolje ostanite kuci nego na ovu sobu da idete.
 • Comy
  Jun 24, 2020
  Ne volim da kritikujem i moram da naglasim da je ovo iskustvo od pre jedno tri godine i mozda se nesto promenilo. Ali... ova soba je jedina posle koje je moja ekipa izasla kao pokisla 😂 Izgubili smo jako mnogo vremena (sigurno dvadesetak minuta) na katanac koji nije radio, iako je sifra bila ispravna, game master, nazalost, nije pratio igru u tom trenutku. Na kraju smo iz ocaja krenule da podizemo tepihe jer nismo znale sta dalje da radimo! (Moja sestra je dobila napad astme od tih tepiha i prasine, znaci-ludilo)!Onda kada se to razresilo-nije nam ostalo dovoljno vremena, ali svejedno nam je soba bila teska i pomalo mucna. Nismo uspele da je resimo za sat vremena i nije nam legla. Uz duzno postovanje-jedino lose iskustvo u eskejpu 😧
 • Lucano
  May 18, 2019
  Meni se jako dopala soba. Teška je ali su ništa se ne radi nasumično, sve ima logiku. Ima soba sa boljom atmosferom ali i ovde je sasvim ok. Od mene preporuka, pogotovo za iskusne.
 • Guru
  May 11, 2021
  Dobra soba, i orginalne zagonetke. Nije najbolja ali dalekoooo od lose sobe. Preporuka.

Prijavite se da biste ostavili utisak