Opis

Novi escape quest u Beogradu : Čudesni Majanski dijamant „The Eye of Jaguar“ je u Muzeju na izlozbi. Samo treba da ga nađeš!

Vi ste svetski poznata grupa lopova. Sledećih par dana u Escape Quest Muzeju je izložba majanske kulutre. U okviru izložbe je i najveći ikada pronađeni crveni dijamat “ Oko jaguara“.

Samo 60 minuta da ga ukradeš i da se izvučeš. Ali, ti to možeš! Brzo, okupi svoje prijatelje i počni avanturu punu zagonetki, opasnosti, uzbuđenja i zabave. I ne zaboravite dijamant!

Utisci

 • vlajapxfxcx@gmail.com
  Jan 27, 2024
  Verovatno i najbolja soba u kojoj sam bio, a bio sam u dosta njih. Gotovo da nema katanaca u sobi, visoko tehnološka soba, odlično osmišljena, stvarno imate osećaj kao da kradete dijamant. Zadaci izazovni i inovativni, fantastično iskustvo, svaka preporuka!
 • tića
  May 14, 2023
  Soba je preuredjena i sad je potpuno drugačija. Zadaci su u temi sobe i jako kreativni, nema katanca što je idealno za rešavanje. Jedna od najboljih i zaista vredi odigrati!!!!!
 • MageX
  Feb 20, 2024
  Soba je fenomenalna velik broj mehanizma skoro bez katanaca izazovne zagonetke inovativne odlicno smo se proveli mozda i medju omiljenim sobama
 • bmus2782
  Sep 27, 2023
  Odlična soba, high tech, ogromno iznenađenje unutra, svaka preporuka stvarno
 • Granzort
  Feb 03, 2024
  Nepravedno zapostavljena soba koja je potpuno restaurirana i unapređena u odnosu na ono kako je izgledala pre. Sjajno osmišljena i dekorisana u stilu majanske kulture gde stvarno imate osećaj da ste lopovi kojima ističe vreme . Posebno bi naglasio da je soba opremljena mehanizmima i da skoro uopšte nema katanaca što je i očekivano, uz skriveni prolaz koji je nešto najbolje što sam video do sad i ostavlja vas u čudu!
 • pavleovde
  Feb 20, 2024
  Jedna od boljih soba sto se tice mehanizama sigurno! Prica odlicna i scenografija totalno na mestu i u temi.
 • Noa
  Jan 06, 2024

Prijavite se da biste ostavili utisak