Opis

Probudili ste se u ovom jezivom mestu ne znajući kako ste ovde dospeli. Polako vam se vraćaju poslednja sećanja od prethodnog dana. Neko vam se prikrao sa ledja i omamio vas. Sada ste deo bizarne igre Džona Krejmera poznatijeg kao “The Jigsaw Killer”. Vi ne znate puno o njemu ali on zna puno toga o vama. Loše stvari koje ste radili u vašem životu danas dolaze na naplatu. Neka igra počne.

Utisci

 • Comili
  Nov 06, 2020
  Veoma uzbudljiva igra interesantnog dizajna! Sigurno jedna od boljih soba koje smo igrali
 • Nemanja123
  Jun 22, 2022
  Soba je zanimljiva, ali su stavri lose postavljene, neke cak i ne rade! Game master nije prisutan, hint smo cekali 10 min, ubili su nam zadovoljstvo!!!
 • sandra
  Nov 18, 2023
  Soba je vrhunska, posle 10 odigranih u Beogradu ova soba je ostavila najveci utisak!
 • Milena
  May 14, 2023
  Soba je odlično zamišljena, početak je sjajan - sve dalje na žalost baš baš loše. Plašenja jako malo, GM nije prisutan, oprema ne radi i loše uvođenje u priču. Završili za 30min. Ako želite horor sobu, ovu zaobiđite.
 • StefanM
  Jun 22, 2022
  Soba ima dobar koncept i ima dosta potencijala ali mi se nije dopalo to što gamemaster nije bio prisutan u toku naše igre jer se u toku naše igre održavao rodjendan (čekali smo 10 minuta i više da dobijemo hint). Neki mehanizmi u sobi nisu ispravno funkcionisali pa nam je to dosta otežavalo igru.
 • Ђокс
  May 15, 2021
  Prvi put sam igrao escape room i ova soba je ostavila jako lep utisak na mene i društvo sa kojim sam igrao. Dosta je uzbudljivo i nije previše teško. Posebna pohvala za gejm mastera i njegovu koleginicu koji su bili jako lepo raspoloženi!
 • BorisT
  Nov 02, 2022
  Ozbiljna hororcina, decko koji je vodio igru nas je ozbiljno prepao. Sve preporuke za zalaganje, ako zelite nekoga da preplasite, dovedite ga ovde :)
 • Nana
  Oct 19, 2022
  Odlicna sobaa! Imate osecaj kao da se stvarno u filmu Motorna Testera! Moja ekipa je bila prezadovoljna
 • Mia Milojkovic
  Mar 06, 2024
  Obisli smo sve horor escape roomove u Beogradu (ukupno 30 soba), neke i po dva puta, zalim sto sam dolazila ovde uopste. Soba je dosadna i redosled zagonetki nema smisla, kao i neke same zagonetke. Za horor bi trebalo da bude mnogo strasnija, plasenja skoro da nema. Game master je mnogo neprijatna. Nisu nas pustili da dovrsimo sobu bez obzira sto nam je ostalo malo, to nam se prvi put desilo u zivotu. Jako los utisak. Trebalo je da bude lep privod za rodjendan ali nista od toga. Ne bacajte pare, nije vredno.
 • Djomla
  Apr 07, 2024
  Neke stvari ne rade vec 2-3 godine,taskovi nista spec...mozda ok za prvu horor sobu eventualno,inace ko ima iskustva,siguran skip
 • Ivona
  Mar 06, 2024
  Možda i najveće razočarenje od sobe do sada. Bili smo u mnogo soba po Beogradu, obišli skoro sve, ovo nam je bila prva soba u Novom Sadu. Soba je generalno dosadna, nema smisla. Devojka koja je vodila igru je užasno neprijatna, tako da to je dodatno pokvarilo utisak. Preporučujem da zaobiđete. Nećete ništa propustiti.
 • Niks93ns
  Aug 16, 2023
  Jako realisticno
 • Rastko
  Jun 22, 2022
  Jako loše iskustvo, game master je bio odsutan vecim delom igre Odredjeni mehanizmi nisu radili( nije bilo moguce odraditi zadatak) Razocarenje za ovako kvalitetno vizuelno odradjenu sobu.

Prijavite se da biste ostavili utisak