Opis

Poznat po svojim revolucionarnim dostignućima, čuveni naučnik Nikola Tesla izumeo je sistem neograničenog prenosa bežične energije koji je trebalo da postane dostupan svim ljudima besplatno. To se naravno nije svidelo Tomasu Edisonu, kao ni velikim korporacijama koje su uspele da spreče objavljivanje te inovacije. Međutim, Tesla nikada nije uništio šemu svog izuma...

Malo je poznato da je kontroverzni naučnik imao tajno skrovište u Beogradu u kome je radio na novim tehnološkim izumima za dobrobit čovečanstva. Sumnja se da je upravo tu ostalo sakriveno njegovo najvažnije delo... Ukoliko ste dovoljno vešti da rešite sve zagonetke koje je Nikola Tesla postavio da bi zaštitio svoje radove, možete doći u posed njegovog najvećeg izuma kojim ćete promeniti svet!

Utisci

 • Kani
  May 18, 2019
  Zanimljiva soba sa jedinstvenim zagonetkama :)
 • Ja__
  Apr 22, 2019
  Soba je ok, ali nesto mi nije legla.. Nekako mi je bila bezveze atmosfera Druga Teslina soba je neuporedivo bolja
 • obradovic2
  Jun 03, 2019
  Ne moze da se poredi sa drugim Teslom. Ali nama je bilo ok, verovatno jedina soba od ove firme koju bih nekom mogla da preporucim. Ima mnogo boljih soba, pa ovu ostavite za kraj kad odigrate bolje.
 • Lucano
  Apr 21, 2019
  Krš. Neke stvari ni ne rade kako valja, masterka radila seminarski umesto da prati igru, neka stvarčica je bila sakrivena tako da samo nju da sam tražio sat vremena ne bih je našao. Najgore što su ova soba i još te neke loše sobe stalno na popustima pa se bojim da će neko prvo odigrati njih i mislitit da je escape bezveze.
 • Ranma
  Apr 22, 2019
  Jedna od retko nezanimljivih soba. Prva zamerka je za atmosferu, koja je gotovo nikakva. I druga zamerka je sto su neke stvari bile skrivene bezveze tako da ih ne bi nikad nasli
 • Sunshine_m
  Apr 30, 2019
  Igrala sam je preko popusta i tačno toliko i vredi. Prosečna atmosfera i zadaci, nekoliko stvari skriveno na nelogičnim mestima.

Prijavite se da biste ostavili utisak