Opis

Ukoliko ste nekad maštali da zaronite u svet najpoznatije svetske epske franšize, ovo je idealna prilika za to. Vodimo vas na fantastičan put, pun intrige, misterije, izdaje, borbe za vlast... Sobu mogu da igraju i oni koji ne prate istoimenu seriju, a ljubitelji su epske fantastike srednjevekovnih motiva - nije potrebno predznanje.

Priču počinjete na venčanju kralja Džofrija u trenutku kad je otrovan. Očajna kraljica Sersei zahteva pravdu. Gosti u panici traže spas, a Lord Bejliš vama nudi pomoć prilikom bekstva. Dalji tok događaja pokazaće prava lica mnogih, na putu od kraljevskog venčanja, pa sve do dalekih predela s one strane Uskog mora. Hoćete li se na kraju prikloniti Lanisterima ili priznati Deneris za kraljicu?

Utisci

 • Sunshine_m
  Apr 30, 2019
  Soba je premala, u jednom delu vas game master ni ne vidi, pola senzora ne radi ili radi pod određenim (nelogičnim) uglom koji morate da pogodite tako da se svodi na pomeranje levo desno 5 minuta dok ne ubodete. Atmosfera je sem jednog sjajnog momenta baš loša. Jedini razlog što ne dajem 1 je što su bili jako fini i izašli u susret da dečku ostavim poklon u sobi jer mu je igra bila poklon za godišnjicu. Sama soba je jako loša.
 • Pera
  Apr 25, 2019
  Moja prva soba. Posle odigranih jos nekoliko skapirao sam koliko je ova losa u svakom pogledu
 • AcaB
  Feb 11, 2020
  Jako slabo iskstvo
 • obradovic2
  Jun 03, 2019
  Jako losa soba. Mala, zadaci bas bezveze i laki i nelogicni, atmosfera nikakva. Game master los, soba ima pregradni zid pa se vi sa njih dovikujete. Jedino zaista lose escape iskustvo. Ne bih je preporucila koliko god da ste fanovi GOT.
 • radoica
  May 18, 2020
  Izbegavati u sirokom luku

Prijavite se da biste ostavili utisak