Utisci korisnika j.o.vana (13)

 • Murder at The Masonic Lodge
  Dec 29, 2019
  Nama je ovo bila prva soba, te smo koristili malu pomoć. Zadaci su logični, ništa preteško, a jako uzbudljivo. Soba i atmosfera odlični, kao i game master. Kraj neočekivan. Mislim da svako treba da ode u ovu sobu, na nas je ostavila ogroman utisak.
 • Robin Hood
  Aug 14, 2021
  Odlična soba! Ne preporučujem za početnike. Pojedini zadaci su jako zanimljivi. Generalno cela soba je dobro osmišljena, mogu je staviti na drugo mesto od svih u kojima smo bili, za sada. Enterijer je odličan.
 • Lost in the Jungle
  May 17, 2021
  Druga po redu soba u kojoj smo bili, i to ponovo u PIN Escape room. Odlični su! Soba je lepo dekorisana, zadaci nisu toliko komplikovani, pa je po mom mišljenju super za početnike. Game master nam je pomogao za jednu zagonetku koju ne znam da li bismo rešili sami i koliko brzo, inače smo se snalazili, za neke brže, za neke ne. Zadaci su linearni i logični. Jedina mana je što je soba malo mračna, pa je neke stvari teže uočiti. Inače sve preporuke!
 • Pirates
  Aug 14, 2021
  Najbolja soba u kojoj smo do sada bili! Zadaci su srednje težine, ima nekih oko kojih smo se pomučili, ali je ambijent odličan, a Game master fantastičan. Oduševljena sam ovom sobom i definitivno mi je najbolja u kojoj smo do sada bili. Sve preporuke!
 • The Inquisition
  Aug 23, 2021
  Odlična soba! Scenografija je vrhunski i kvalitetno odrađena, zagonetke su zanimljive. Game master Milica je jedan od boljih koje smo imali, nakon prepada na početku, posle nas je dobro nasmejala. Ne bih sobu preporučila za početnike, mada za nekog ko je uigran, nije preteška. Sve u svemu, jedna od boljih. PIN Escape kao i uvek odradio odličan posao.
 • Indiana Jones
  Sep 10, 2021
  Vrhunska soba! Zanimljive zagonetke sa samo možda tri katanaca i to ne klasično dosadnih. Pojedine zagonetke su inovativne, mada generalno cela soba je skroz u tematici, tako da sve pohvale. Enterijer sobe je jako zanimljiv, a pogotovu kada smo saznali kako se momak potrudio oko iste, još više cenimo i još više nam se dopala. Stvarno jedna od jačih soba, nadam se da će tek postati popularna, i to zasluženo. Generalno je malo teža, tako da ne bih preporučila baš za prve sobe, ali je skroz dobra mozgalica. Game master odličan! Sve u svemu - čista desetka, odlično odrađeno.
 • The Missing Symphony
  Sep 23, 2021
  Soba nas je oduševila! Bez ijednog katanca, početak originalan, potrebno je malo uhodati se na takav sistem rešavanja zagonetki. Ima posla za svakoga, soba nije linearna. Zabavili smo se, game master nam je bio odličan! Zagonetke su zanimljive i originalne, sve pohvale za ovu sobu. Nije nimalo laka, rekla bih težina barem 4/5, tako da ne preporučujem za početnike.
 • Excalibur
  Oct 02, 2021
  Mislim da mi je ova soba postala omiljena, odlična je! Atmosfera je nestvarna, toliko je kvalitetno odrađeno, zadaci krajnje zanimljivi. Soba nije linearna, igra se konstantno dešava, nema praznog hoda. Oduševljeni smo celom idejom, momci standardno dobro odradili i ovu sobu. Nadamo se da će ih biti još! Sve u svemu - jedinstveno i zanimljivo, ne preporučujem baš početnicima, ali nikako ne biste smeli da je zaobiđete! Sve pohvale.
 • Divided
  Oct 17, 2021
  Izuzetno originalno odrađena soba! Timski rad je potreban da bi se rešile zagonetke. Soba nije za početnike, za neke zadatke treba razmisliti dobro. Početak mi se dopada, a i kraj nam je bio zanimljiv. Bojan Game master kao i uvek odličan! Preporuke za ovu sobu.
 • Escape from Azkaban
  Mar 13, 2022
  Uživala sam i veliki sam fan Hari Potera. Deo ekipe koji nije upoznat sa radnjom filmova i knjiga nije preterano oduševljen. Meni se dopala. Zadaci su mi zanimljivi, ima nekoliko kojih nisam viđala u drugim sobama. Malo mračna za moj ukus, a mislim da nema potrebe. Jedina mana mi je zadatak na početku igre koji je celoj ekipi izuzetno nelogičan, pa nisam sigurna da bismo sami to rešili. Devojka kao Game master izuzetno fina, za nju sve pohvale. Sve u svemu, zadaci između lake i srednje težine, pogodno i za početnike. Predznanje nije potrebno za sobu, ali ipak mislim da će obožavaoci više uživati, jer se MMR izuzetno potrudio da dočara svet Hari Potera.
 • Alchemist
  Feb 01, 2022
  Čuli smo mnoštvo pohvala o sobi Alhemičar, pa smo odlučili da se oprobamo. Konačan utisak - zanimljivi zadaci, pogotovu poslednji, nismo videli sličan do sada, međutim sobu smo rešili u suštini bez pomoći i nekako nam je toliko brzo prošlo da smo se na kraju malo razočarali. Krajnje logični zadaci, ne teški, niti se o njima previše razmišlja, tako da je sasvim pogodna i za one manje iskusne. Posle toliko pohvala očekivali smo izuzetno zahtevnu sobu, pa eto možda otuda takav utisak. Sve u svemu, svakako je treba proći, bez izuzetka!
 • Coma
  Feb 01, 2022
  Za sada smo posetili samo Komu. Simpatičan početak bez klasične dobrodošlice, a zadaci srednje težine. Sve u svemu, zanimljivo iskustvo. Ima nekoliko zadataka koji su mi se posebno dopali. Devojka koja nam je bila Game master je bila izuzetno prijatna. Sve pohvale! Sigurno ćemo se vratiti da se oprobamo i u Tesli.
 • Dracula's Chambers
  Mar 13, 2022
  Soba je vizuelno super odrađena, međutim previše je mala. Ima rekvizita za koje pomislite da mogu da se iskoriste na više mesta, pa ne znate kuda sa svim tim, tu se gubi vreme. Nešto nam nije preterano legla, verovatno i zbog Game mastera koji je bio izuzetno smoren. Momak je zaista fin, ali je uneo tu neku neprijatnost i nezainteresovanost na početku, tako da smo se svi po izlasku složili da nam je to uticalo na igru. Zadaci srednje težine, svakako ne za početnike. Ima nekoliko zadataka koji su inovativni i zanimljivi. Kraj je onako, mislim da su mogli to mnogo bolje. Iako volim PIN sobe, ovom nisam previše oduševljena, mnogo nam je bilo zanimljivije u Masonskoj loži ili Inkviziciji recimo. To je mišljenje cele ekipe. Zbog toga dajem 4 od 5.