Utisci korisnika Vermin (13)

 • Alchemist
  Feb 28, 2020
  Odlična soba, za sada najbolja u gradu. Zagonetke su logicke, nijedna preteska, ali svaka zanimljiva, ne svode se na kljuceve i cifarne sifre. Scenografija je uradjena sa puno paznje i savrseno docarava temu igre, ciju atmosferu jos bolje diktiraju zagonetke i "under the hood" tajne mehanizama. Najbolja za 2-6 igraca.
 • Escape from Azkaban
  Jan 08, 2021
  Odlicna soba, pogotovo ako volite hari potera, svaka zagonetka je tematski prilagodjena sto posebno docarava dozivljaj i scenografija je toliko dobra da cete bez problema zamisliti da ste u hogvartsu!
 • Escape The Lost Pyramid
  Aug 10, 2020
  Sjajna igra za upliv u VR svet, zagonetke su manipulativne sto otvara novu dimenziju mogucnosti u odnosu na klasicni escape, i cini avanturu igrivijom. Najtoplija preporuka kako za pocetnike tako i za iskusne eskejpere!
 • Basketball
  Oct 05, 2020
  Genijalna soba! Tema i prica su super! Originalne i izazovne zagonetke, veoma kreativno osmisljene. Vidi se da je igra radjena sa puno paznje i ljubavi prema kosarci, najtoplija preporuka!
 • Divided
  Jan 08, 2021
  Jedna od top 3 sobe u gradu po mom skromnom misljenju, takodje i jedna od izazovnijih. izuzetan i originalan koncept, timski rad je neophodan i soba je savrsena za teambuilding
 • Coming Home
  Jan 15, 2021
  Fenomenalna igra, meni licno jedna od najboljih u gradu do sad. Odusevljen sam svakim aspektom igre od priče, preko scenografije do kreativnosti zagoneki i njihovog idejnog resenja. Nijedan zadatak nije pretezak, svaki je logican, intuitivan i zanimljiv, a opet ne ocekujte da cete lako resiti sobu jer takodje nijedan nije ni lak. Najtoplija preporuka!
 • Space
  Jan 16, 2021
  Dosta teska, ali izuzetno dobra soba sa odlicnom pricom i mozda najbolji dozivljaj za igranje. medju top 3 sobe u gradu uz alhemicara i coming home. Nije za pocetnike ali cista petica!
 • Butcher's Dungeon
  Jan 16, 2021
  Strašna horor soba! Zbog straha koji izaziva kod igraca, zadaci su jednostavni, ako se ne uplasite, bice vam prilicno laka soba, ali ako se paralisete od straha, moze biti i nemoguca.
 • Tesla's genius mind
  Jan 16, 2021
  Dosta teska i jako zanimljiva soba, scenografija je odlicna i zadaci veoma kreativni.
 • Escape From School
  Jan 16, 2021
  Nema bolje sobe za uzrast od 7-77 godina! Odlican izbor za porodicno igranje i sudar generacija. Ne dajte da vas tema zavara, soba je vrlo izazovna za odrasle i cak jedna od tezih u gradu. Iskusni igraci ce ceniti kreativno osmisljene jedinstvene zagonetke koje podsticu razmisljanje, a za mladju decu je takodje zgodna jer nije mračna kao vecina eskejpova, nema nista cime i najmladja deca ne umeju da rukuju i sadrzi manipulativne zagonetke koje cak deca resavaju i brze od odraslih. Soba je savrsena za decije rodjendane, a ujedno je i prava poslastica za najiskusnije ekipe koje obaraju rekorde, topla preporuka iskusnog eskejpera, ne zaobidjite skolu ;)
 • Enigma
  Jan 16, 2021
  Odlicna soba, medju tezima ali i zanimljivijim sobama u gradu. Par zadataka u njoj bas obaraju sa nogu i ostavljaju utisak koji se dugo pamti. Preporuka za iskusne ekipe!
 • Lord of the rings
  Nov 17, 2021
  Sjajna soba sa savrsenom scenografijom i zanimljivim zadacima. Nije potrebno predznanje iz lotr da bi se igrala, ali fanovi gospodara ce biti nagradjeni ovom igrom i paznjom za detalje kojom je pravljena. 5*
 • Ritual of Death
  Sep 27, 2023
  ovo mi je bila najbolja horor soba i jedna od najboljih soba uopste. inace manje cenim horor sobe jer su zadaci u njima uglavnom prostiji zbog racunanja kreatora i game mastera na faktor straha koji usporava igrace, ali ovde to nije slucaj. soba ima sjajnu pricu i svaki zadatak je tematski povezan i zahtevan. Ujedno mi je bila i najstrasnija horor soba koju sam igrao te bih je ocenio kao tezu. Veliko hvala game masteru koji je malo produzio vreme i besprekorno vodio igru. Moram odigrati i sve ostale sobe u ovom escape-u!