Utisci korisnika obradovic2 (16)

 • Voodoo Tales
  Jun 03, 2019
  Za pocetnike je bas dobra, jer je zanimljiva i lepo sredjena, zadaci super osmisljeni i nisu teski. Nama je bila prva soba i stvarno smo se fenomenalno proveli.
 • Throne Games: House Lannister
  Jun 03, 2019
  Jako losa soba. Mala, zadaci bas bezveze i laki i nelogicni, atmosfera nikakva. Game master los, soba ima pregradni zid pa se vi sa njih dovikujete. Jedino zaista lose escape iskustvo. Ne bih je preporucila koliko god da ste fanovi GOT.
 • Tesla's genius mind
  Jun 03, 2019
  Jedna od najboljih soba u Bg, atmosfera odlicna, zadaci malo tezi, nisu linearni pa je super za vece ekipe
 • Butcher's Dungeon
  Jun 03, 2019
  Verovatno jedina prava horor soba u Bg. Ko ne voli horor tematiku bolje da preskoci ovu sobu. Mi smo se bas isprepadali i to nas je drzalo do kraja. Zadaci su ok, nista specijalno, al to i nije toliko vazno u ovoj sobi koliko cela atmosfera koja je jeziva. Svakako super i drugacije iskustvo!
 • Hangover
  Jun 03, 2019
  Nama je ovde bilo super. Soba je prepuna detalja, lepo sredjena, ima baaas dosta zagonetki, nije linearna, i zadaci nisu laki, tako da je bolje da bude vise ljudi u ekipi. Par bas smesnih fazona, game master odlican.
 • Wild West
  Jun 03, 2019
  Lepo sredjena soba, bas su se potrudili oko dekoracije, zadataka ima dosta, zanimljivi su i logicni, nisu previse teski. Izasli smo iz soba sa bas pozitivnim utiscim. Nama je ovo jedna od najboljih soba u Bg.
 • Coma
  Jun 03, 2019
  Kada citam komenatre sticem utisak da je ova soba neopravdano zapostavljena i da se nikad ne navodi u jednu od boljih u Bg. Mi smo se ovde fenomenalno proveli, sve je onako kako treba da bude za dobro escape iskustvo. Zadaci su bas dobri, logicni i jako zanimljivi, ambijent fenomenalno sredjen, prica zanimljiva. Sve je bas kako treba da bude. Nije mnogo strasna, ali svakako ima neku creepy atmosferu.
 • The Secret Library
  Jun 03, 2019
  Igrali smo ovu sobu i pre i sada kada su je preuzeli iz Pina. Ranije je bila preteska, previse zadataka, nelogicni hintovi i sve vreme smo bili isfrustrirani. Sada su izbacili sve te nelogicnosti, prilagodili zadatke trajanju od 60 min, tako da je mnogo bolja. Idalje su zadaci prilicno teski i nikako nije za pocetnike. Nama se nije posebno svidela, jer nema neku pricu i tu escape atmosferu
 • Dracula's Chambers
  Jun 03, 2019
  Dobra soba, nije atmosfera i ambijent tako dobro uradjen kao u ostalim njihovim sobama, al su zadaci bas dobri, tezi i ima nekih bad dobrih fora.
 • Aladdin's Lamp
  Jun 03, 2019
  Ova soba je sasvim korektna, lepo je sredjena, zadaci i nisu nesto wow, al je dobra za pocetnike i porodice s malnom decom.
 • Horror Villains
  Jun 03, 2019
  Zadaci su ovde bas dobri, tezi, nisu linearni, soba je velika, ali ima soba koje su dosta bolje sredjene od nje. Ima zanimljiv pocetak igre. Nama je ovde bilo super, ali ipak ne svrstavam je u najbolje sobe u Bg.
 • Witch
  Jun 03, 2019
  Atmosfera je super, zadaci su laksi ali taman kako treba da budu za nekog ko igra prvi put.
 • The Secret of Nikola Tesla
  Jun 03, 2019
  Ne moze da se poredi sa drugim Teslom. Ali nama je bilo ok, verovatno jedina soba od ove firme koju bih nekom mogla da preporucim. Ima mnogo boljih soba, pa ovu ostavite za kraj kad odigrate bolje.
 • Narcos: Prison Break
  May 09, 2019
  Super pocetak igre, drugaciji u odnosu na ostale sobe. Zagonetke su zanimljive i nisu previse teske, pa moze i kao prva soba. Ambijent je super uredjen, ima par fora koje do sada nismo vidjali, tako da svakako preporuka i za iskusne! Odlicno iskustvo!
 • Robin Hood
  May 25, 2019
  Prelepo sredjena soba, zadaci odlicni, osoblje jako ljubazno! SIgurno jedna od top 3 sobe u Beogradu.
 • Alchemist
  Jun 01, 2019
  Ne mogu dovoljno da nahvalim ovu sobu! Za sada nama najbolja u Beogradu, bolja i od Robin Huda, Masona, Tesle itd.. Fenomenalno sredjena, vidi se koliko je truda i vremena ulozeno, zadaci su tezi ali logicni i jako zanimlji, u sobi sve besprekorno radi, game master odlican. Obavezno posetite!