Utisci korisnika TamaraR (9)

 • Anabel: Haunted House
  Feb 04, 2022
  Odlična soba za ljude koji vole horor, neće ni malo razočarati. Dizajn, zagonetke, sve je baš u temi. Sve preporuke!
 • The Missing Symphony
  Feb 04, 2022
  Meni iskreno omiljena soba, bez katanaca, odlično osmišljeni zadaci. Nisam još naišla na sličnu sobu u BG, zaista preporuka da se proba jer je totalno drugačije iskustvo.
 • Alchemist
  Feb 04, 2022
  Odlična soba, zadaci su baš logični i podstiču na razmišljanje. Nama je baš legla logika sobe, preporuka je definitivno za više od 2 igrača jer ima prostora, nije skučeno a i ima posla za svakog po nešto. Ambijen i atmosfera dobri.
 • Coma
  Feb 04, 2022
  Odličan provod! Dobre zagonetke, atmosfera kao da si stvarno u nekoj ludnici, pozadinska muzika jedna od boljih koje sam uspela da nađem u horor sobama. Game master odličan, sviđa mi se i što soba počinje bez nekog uvoda. Od svih horor soba koje sam posetila, definitivno najbolji utisak ide ovoj.
 • Investigators from Belgrade
  Feb 04, 2022
  Soba koju definitivno preporučujem za početnike, ne zbog lakih zadataka(jer nisu baš) nego jer je jedna od soba koja stvarno navede ljude da probude u sebi detektiva i "navuku" se na escape. Odlično osmišljena priča, dobre zagonetke. Za svaku preporuku.
 • Excalibur
  Feb 04, 2022
  Ovo je prva soba u kojoj smo bili i razlog zašto smo se zaljubili u escape! Nestvarno dobra atmosfera, zanimljive zagonetke, game masteri nenametljivi ali uvek spremni da uskoče. Odlično! Iako smo kao početnici malo sporije uspeli da rešimo, soba je za svaku preporuku i početnicima i iskusnima, jer je fantastično iskustvo.
 • Space
  Feb 04, 2022
  Definitivno nesvakidašnje iskustvo, odlično smišljeno ali prilično deluje zapušteno i treba joj malo ljubavi :) Zadaci su teži, treba vremena da se sve reši. Tema je odlična, samo da se posveti malo pažnje ambijentu i samoj sobi i ima velikog potencijala. Ne treba preskočiti svakako.
 • Lord of the rings
  Feb 04, 2022
  Iako nisam gledala filmove Gospodara, ova soba je sve kako zamišljam da treba da bude. Atmosfera stvaaarno dobra, zagonetke odlično uklopljene u temu. Odličan provod.
 • Escape from Azkaban
  Feb 04, 2022
  Atmosfera je odlična, sjajno oslikava Hari Potera. Ulazak u sobu je jedina zagonetka koja mi nije legla, sve posle toga je savršeno logično i odlično. Soba je definitivno za do 4 osobe jer nema puno prostora i teško je da svi učestvuju. Sve pohvale za atmoferu i ambijent, mogla bih da je igram opet.