Utisci korisnika It's me (18)

 • Excalibur
  Mar 16, 2022
  Jedna od najboljih soba u Beogradu. Momci koji rade su vrlo posveceni i vidi se koliko je truda ulozeno da bi sve izgledalo tako kako izgleda. Obozavam kada me soba uvuce u atmosferu teme, a ova je u tome apsolutno uspela. Sve preporuke!
 • Hangover
  Mar 16, 2022
  Vrlo zabavna soba koju cete sigurno pamtiti! Igrali smo je dok je bila u vlasnistvu Adrenalina. Ne znam da li je u potpunosti zadrzala formu otkako je na novoj adresi. Zadaci su dobri i ima ih puno. Slozeni su i rekla bih da soba nije za pocetnike. Svejedno, ako i pocnete od nje a ne izadjete za 60min, navuci cete se na escape iskustvo. Preporuka.
 • Alchemist
  Mar 16, 2022
  Odlicna soba sa finom atmosferom i zabavnim mehanizmima. Svi clanovi tima su bili jednako i prilicno uposleni kako bismo uspeli da je resimo za 50ak minuta, pa bih rekla da ne spada u lakse i da nije za pocetnike. Preporuka!
 • Lost in the Jungle
  Mar 16, 2022
  Ova soba je vizuelno interesantna i mi smo se ok zabavili, mada nam nije dugo ostala u secanju. Zadaci su ok, nista preko toga. Preporuka za pocetnike.
 • Murder at The Masonic Lodge
  Mar 16, 2022
  Posle 20ak odigranih soba u Beogradu i nekoliko odigranih u Budimpesti (gde produkcija, ulaganja i celokupni nivo dozivljaja, nazalost, ne moze da se poredi sa domacim sobama koje su neuporedivo skromnije) ova soba jos uvek drzi jako prvo mesto! Svi elementi za garantovano dobro zezanje i jedan vrhunski dozivljaj su tu... Napeto do samog kraja, a kraj je tek adrenalinski naboj. Fantasticno smo se proveli!
 • Indiana Jones
  Mar 16, 2022
  Sjajna zabava, odlicni zadaci, i ono sto najvise volim - atmosfera koja te uvuce u temu. Nekoliko vrlo zabavnih momenata koje definitivno nismo doziveli ni u jednoj od drugih soba (a do sada smo odigrali 20ak soba). Decko koji je sobu napravio i bio nam GM je vrlo prijatan i ljubazan, a u igru se mesao bas koliko je trebalo (ne volimo hintove, samo ako ih trazimo). Sve preporuke i pohvala za entuzijazam i trud ulozen u sobu.
 • Witch
  Mar 16, 2022
  Ovo je prva soba koju smo odigrali. Uprkos nekim zamerkama, uspela je da nas navuce na escape room koji nam je danas, takoreci, hobi. Bilo nas je petoro i mislim da je guzva za toliko ljudi, preporucujem cetvoro max. Soba ima svojih jakih strana, i jedan momenat koji nas je bacio u smeh i vrisak u isto vreme. Zabavili smo se, mada, sa ovim escape iskustvom, rekla bih da je soba nesto skromnija. Svakako, vredi odigrati. Preporuka za pocetnike.
 • The Missing Symphony
  Mar 17, 2022
  Jako lepa soba sa sjajnim pocetkom. Zagonetke su raznovrsne i nisu teske. Jos jednom pohvala za GM i entuzijazam momaka koji su napravili sobu, ali ipak cetvorka u poredjenju sa jakom peticom za Ekskalibur. Samo napred!
 • Robin Hood
  Mar 17, 2022
  Zabavna soba, vrlo ljubazan i dobar GM. Srednje teski zadaci. U svakom slucaju - preporuka!
 • Coma
  Mar 20, 2022
  Jedna od omiljenih soba u Beogradu. Sjajan provod koji se prepricava. Specificna atmosfera, a posebno u jednom segmentu igre, kada se neocekivano nadjete gde mozda niste planirali :) Uzbudljivo! Preporuka!
 • Enigma
  Mar 24, 2022
  Korektna soba sa puno potencijala. Zagonetke srednje tezine. Trojka jer je zrela za renoviranje i jer ne radi mehanika na pojedinim mestima.
 • Voodoo Tales
  Mar 24, 2022
  Ne znam da li je vremenom nesto menjano u sobi, ali nama nije bila bas laka. Vrlo zanimljivi zadaci, specificna atmosfera i nekoliko super fora. Preporuka!
 • Dracula's Chambers
  Mar 26, 2022
  Zanimljiva soba za ekipu od max 4 osobe. Super atmosfera, bilduje neku tenziju i adrenalin, iako nije horor. Zagonetke su ok, rekla bih da nije bas za pocetnike. Treba probati!
 • Narcos: Prison Break
  Mar 26, 2022
  Fina soba, par dobrih ideja koje je izdvajaju od ostalih. Dobra atmosfera. Ljubazna GM. Jedino mi se cini da je dovoljno vremena da se ubace bar jos dva koraka. Laksa soba, ali za preporuku!
 • Escape from Azkaban
  May 01, 2022
  Super zezanje! Dobra soba sa pravim brojem zadataka. Dobar GM. Ne podnosim H. Potera, ali moram da napomenem da nije potrebno ni da nesto o njemu znate, a ni da ga volite :) Preporuka
 • The Inquisition
  Jun 12, 2022
  Soba je ok. Nismo razumeli poentu nacina na koji je igra pocela. Pomalo nepovezano.
 • Pirates
  Jun 12, 2022
  Sjajan provod! Odlican ambijent! Sve preporuke! Pohvale za pricu, trud, celokupnu produkciju, gde se vidi da je neko obracao paznju na sve, pa i najmanje detalje. Najzad soba koja parira inostranim!
 • Wizard's Curse
  Sep 22, 2022
  Lose iskustvo. Nemastovita soba koja je, prakticno, reciklaza svega vec vidjenog u postojecim beogradskim sobama. Mehanizmi su losi, ako se uopste mogu nazvati mehanizmima. Iako je nova, deluje jeftino i sklepano.