Utisci korisnika VeryLateEscape (4)

 • Escape from Azkaban
  May 02, 2022
  Ako si ljubitelj Hari Potera, dobijaš još jedan sloj uživanja. Od muzike, do ukrasa sobe, jednostavno je magično kada se uživiš. Pak, soba jeste relativno laka, time ne očekuj prevelik izazov nužno, više je tu zbog doživljaja. Savet je da se skupi grupa fanova ili porodično da se ide sa decom.
 • Excalibur
  May 02, 2022
  Odlična soba. Atmosfera je baš dobra. Zagonetke nisu preteške, bili smo zaboli na jednom mestu, ali je to bila naša krivica jer nismo ispoštovali prvo pravilo "GLEDAJ SVUDA". Iskreno, cela soba bi bila vredna samo zbog kraja. Ali neću da spoilujem. OBAVEZNO probajte, najbolje sa 5 igrača
 • The Missing Symphony
  May 02, 2022
  Veoma interesantna soba. Zagonetke su mi bile veoma zabavne, ali atmosfera nije nešto posebno. Problem je pri kraju sa konačnim rešenjem jer može lako da ti se slučajno podvuče greška iako si tačno rešio problem. Vredi probati uprkos tome, nije nužno da si ljubitelj muzike.
 • Dracula's Chambers
  May 02, 2022
  Problem je mrak u sobi. Znam da je zbog atmosfere i osećanja nelagode. Ali su baterijske lampice jako slabe i felerične, nekako je ne fer osećaj kada ti je teško uopšte da vidiš zagonetku. Ima par tragova koji su baš podmuklo skriveni, pogotovo zbog mraka. Nije preduga soba. Dobro bi došlo da ima još vizuelnih hintova u sobi šta možes da povučeš ili okreneš. Ima potencijala, ali more da se doradi.