Utisci korisnika BorhaIglesias (8)

 • Excalibur
  Aug 21, 2022
  I posle toliko odigranih soba, ova je ostavila bas dobar utisak. Sve pohvale, treba posetiti.
 • The Inquisition
  Aug 21, 2022
  Soba kao soba i tema stvarno dobre. Sve pohvale za sobu, a niza ocena je prosto zbog toga sto smo.sve vreme tokom igre culi ljude iz druge sobe(dzungle) i hintove koje im daje gejm master, pa je ovo pokvarilo utisak.
 • Robin Hood
  Aug 21, 2022
  5 zvezdica zbog sobe kao same sobe koja je fenomenalna. Nesto najblize piratima sto smo dobili, tu su negde.. ipak malo je falilo da dam 4 zvezdice zbog loseg gejm mastera
 • Horror Villains
  Aug 21, 2022
  Ocena bi bila 4, da nije bilo fenomenalnog gejm mastera. Covek je doslovno pokidao, otkad smo usli u skloniste(gde se nalaze te dve sobe) do kad smo zavrsili, covek je bio na najvisem mogucem nivou
 • La Casa De Papel
  Aug 16, 2023
  Kada bih mogao da dam 0 zvezdica, dao bih. Iskreno, posle 25 odigranih soba, ovo je prva za koju mi je bilo zao datog novca. 3 stvari nisu radile(za sta je gejm master pre igre znao ali nam nije rekao,tek nakon igre). Zbog ovoga smo se mi vracali na ta 3 katanca nonstop misleci da treba da ih resimo. Takodje, jedna stvar u sobi nije radila pa je gejm master morao da udje da je resetuje. Muzika u sobi preglasna, par zadataka totalno nelogicnih. Atmosfera losa. Zaobici u sirokom luku - veliki minus za viper. Katastrofalno!!!!
 • Museum
  Jul 01, 2024
  Vidim da su lose ocene samo od ranije, kao u komentare da je soba preuredjena. Kao neko ko je odigrao oko 25 soba u Beogradu, potpuno nepravedno zapostavljena soba. Cak sta vise, bolja od mnogih "ishajpovanih" soba koje se sad otvaraju. Jako malo katanaca, ambijent solidan. S obzirom da se na svakakve sobe danas daje 5 zvezdica samo jer su u modi, ova ih je definitvno nadmasila.