Utisci korisnika Nabast (6)

 • Wild West
  Jan 27, 2023
  Prelepa soba, lep ambijent, kul zagonetke. Žao mi je da dam lošu ocenu za lepu sobu al Game master katastrofa. Nameštao sobu dok smo bili unutra. Čekala sam samo da izvuče praška da mi mlati dok rešavamo zagonetke. Još se mešao lik rešava on sobu sam. Pita me jel mi se svidja soba samo što mu nisam rekla pa reci ti meni ti si je rešavao.
 • Anabel: Haunted House
  Jan 27, 2023
  Do sad najbolja soba u kojoj sam bila, divan ambijent i game master veoma aktivan i od pomoci. Bilo je zabavno i zagonetke su taman kako treba 10/10
 • The Inquisition
  Jan 27, 2023
  Ok soba al dosadnaaaa GM je bio ok nista specijalno sveukupno. Ladno smo preskočili ceo velik deo slučajno i uspeli da završimo bez problema. Tkd malo loše isplanirano al ok
 • Alchemist
  Feb 02, 2023
  Predobra soba. Puno odličnih efekata i vrlo zanimljiva. Atmosfera je ekstra i svaki put kad rešite nešto dobijete tako dobar osećaj jer se uvek nešto kul desi. Game masteri su bili najfinije osobe koje sam ikad videla svaka im čast. Na kraju smo ja i moj tim zeznuli nešto slučajno u mašini game masteri ako čitate ovo DIVNI STE BILI VOLIMO VAS bilo je do nas žao mi je što su se izvinjavali.
 • Hostel 13
  Mar 01, 2023
  Početak je bio odličan, sve pohvale, jako originalno. Vrlo mi žao da dam manje od 5, jer vidim da je room pravljen sa ljubavlju, al kraj se po atmosferi baš ne uklapa u ostatak sobe. Vrlo mi je žao, jer do tog poslednjeg dela sve mi se jako svidelo, al kraj je bio previše bizaran da ignorišem. Nadam se da će DIL da nastavi i da pravi još roomva, jer mislim da stvarno ima srca iza njihovog rada i da imaju puno potencijala.