Utisci korisnika vlajapxfxcx@gmail.com (20)

 • Alchemist
  Nov 12, 2023
  Dosad najbolja soba u kojoj sam bio, veoma malo katanaca ima, što mi je bilo pravo osveženje, jer uglavnom se sobe baziraju na katancima i cifarnim šiframa i slovima, međutim, ovde su skoro sve mehanizmi koji su poprilično interesantni i inovativni, zadaci odlični, nisu preteški, samo treba dobro povezivati stvari. Ne bih preporučio iznad 4 čoveka u prostoriji, jer neće moći svi da učestvuju u svemu baš. Preporuka!
 • Pirates
  Nov 12, 2023
  Bukvalno svima je ova soba upravo najbolja soba u kojoj su bili, slušao sam toliko hvale o njoj da sam došao u sobu sa velikim očekivanjima, što je obično loše, jer onda soba mora da bude baš dobra da bih se dobro proveo, međutim, ispunila je očekivanja definitivno. Veoma atmosferična soba što najviše vrednujem u eskejpovima, stvarno je prenesen ceo vajb. Zadaci su bili poprilično teški i nismo se baš dobro snašli, tako da ne bih preporučio početnicima. Jedina stvar koja mi se nije dopala je to što je isuviše mračno, na to sam navikao samo u horor sobama, ali tako i treba da bude, ipak je tema pirati, brod. Sve u svemu preporuka za ovu sobu definitivno :)
 • The Devil in Me
  Aug 27, 2023
  Bio sam u nekoliko horor soba, i to u neke koje važe za jedne od boljih horor soba, ali sam ovde imao dosad najbolje iskustvo što se tiče samog faktora horora. Zagonetke su solidne, ali zato je atmosfera neverovatna. Zaista strepite svakoga trenutka, veoma je jezivo, gamemaster je bio fenomalan, maksimalno se potrudio i time mnogo doprineo celokupnom iskustvu. Sve u svemu, ljubitelji horora NE SMETE da zaobiđete ovo!!! Da ne spoilujem previše, maksimalna preporuka.
 • Slaughterhouse
  Aug 27, 2023
  Zagonetke su đubre, soba je estetski jeftina, element horora je odličan, ali smo mi imali gamemastera koji se nije nešto preterano uživeo, tako da nam i nije bilo toliko strašno, koliko kapiram da može. Ako budete imali sreće sa gamemasterom, imaćete dobro horor iskustvo, ali van toga, ništa specijalno zbog čega bih preporučio da odete u sobu.
 • Horror Villains
  Aug 27, 2023
  Nebitna soba iskreno, solidno horor iskustvo jer je gamemaster dobar, dobar početak sobe i elementi horora, ali van toga, soba je estetski nebitna skroz, zadaci preloši, baš smo se razočarali, eto jedino što je gamemaster stvarno dao sve od sebe pa je izvukao utisak. Ima mnogo boljih soba.
 • Funhouse
  Aug 27, 2023
  Sasvim dobra soba, element horora je bio odličan, zagonetke malo lakše, budući da je horor soba ništa čudno, ali pomalo lake za moj ukus, a neki zadaci pomalo nelogični, nažalost. Dobra atmosfera i sjajan gamemaster su bacili senku na malčice lošije zadatke, tako da 5 zvezdica. Posetite ovu sobu :)
 • Košmar
  Aug 27, 2023
  Zagonetke su bile okej, doduše jedna zagonetka nas je uništila koliko je kretenska, baš nam je vajb upropastila bukvalno, van toga, soba je estetski bez veze po mom ukusu, nekako jeftino urađeno, element horora nedovoljno dobar, ali ima po koja interesantna stvar u sobi, mislim da je najveći problem što sam išao sa prevelikim očekivanjima u sobu, nije zapravo toliko loša, ali svakako bih imao dosta drugih izbora pre ove sobe.
 • Butcher's Dungeon
  Aug 27, 2023
  Interesantna soba, početak je ostavio utisak na nas, svideo nam se, zadaci korektni, ni previše laki, ni previše teški, doduše jedan zadatak nas je upropastio koliko je kretenski osmišljen, ali sve u svemu je bilo dobro što se tiče toga, jedina zamerka je to što je element horora mogao da bude bolji i strašniji, zapravo morao da bude strašniji, makar za moj ukus, ali daću 5 zvezdica jer smo se dobro proveli uprkos manama.
 • Museum
  Jan 27, 2024
  Verovatno i najbolja soba u kojoj sam bio, a bio sam u dosta njih. Gotovo da nema katanaca u sobi, visoko tehnološka soba, odlično osmišljena, stvarno imate osećaj kao da kradete dijamant. Zadaci izazovni i inovativni, fantastično iskustvo, svaka preporuka!
 • The Inquisition
  Feb 03, 2024
  Solidna soba, neke koncepte sam viđao i u drugim sobama, doduše, pitanje je koja je soba prva smislila. Neki zadaci nisu baš povezani sa tematikom već su samo dodati eto kao nasumičan zadatak, ali je sve u svemu okej. Preporučio bih novim igračima eskejpa, mi kao iskusna ekipa se nismo baš oduševili, ali se nismo ni razočarali. Ne očekujte previše.
 • Chernobyl
  Dec 24, 2023
  Odlična soba, atmosferična pre svega, što mi se najviše svidelo, gradi se atmosfera vremenom i imate osećaj kao da ste u nuklearnoj elektrani. Zadaci su skroz solidni, jedan zadatak je zasenio sve druge koliko mi se dopao. Bio sam u dosta soba, definitivno bih preporučio ovu, nema katanaca, zaista fina sobica.
 • Anabel: Haunted House
  Nov 02, 2023
  Ispod prosečan horor, nedovoljno strašno za moj ukus, imala je potencijala soba, ali gamemaster je najbitniji, kao i u svakom hororu, a nama nije bio baš na nivou. Zadaci su skroz korektni, ali faktor horora je nedovoljno dobar.
 • Japan
  Nov 02, 2023
  Dosta slaboo, jedan zadatak mi se baš dopao, van toga ispod prosečna soba, nije vredno otići iskreno :/
 • Ritual of Death
  Sep 29, 2023
  Odlična soba, zagonetke taman, ni preteške ni prelake, atmosfera na nivou, a gamemasteri ubijaju kako rade svoj posao, napravili su nam nezaboravno iskustvo! Bio sam u svim horor sobama, ovo mi je definitivno u top 3 najbolja horora, svaka preporuka, radujem se novim sobama ovog eskejpa!
 • Excalibur
  Nov 02, 2023
  Sjajna soba, lepa estetski, atmosfera, mirisi, sve je na mestu zaista, potpuno vas ubaci u vreme srednjeg veka :) Zadaci su malo lakši za moj ukus, ali to sobu čini pogodnijom i za početnike. Sve u svemu svaka preporuka, nećete se pokajati izborom :)
 • RING
  Dec 24, 2023
  Sjajna soba, zadaci poprilično teški, budući da je horor, tako da ne bih preporučio baš početnicima, ali dobra soba skroz, dobro osmišljena, ambijent, atmosfera, sve je na nivou, ne mogu da sudim mnogo o horor faktoru, budući da su dva drugara odlučili da izađu nakon samo par minuta, pa smo zbog njih na kraju igrali bez plašenja, ali to malo što smo bili unutra je već bilo dovoljno jezivo, što govori to da momci nisu smeli da igraju :D Mogu da zamislim samo koliko je strašno, budući da sam video sobu kakva je, zamišljao sam kako je to moglo da izgleda.. Kao ljubitelj horora moraću ponovo da dođem u ovu sobu i da osetim horor, jer sam mišljenja da je ovo možda i najbolji horor koji postoji trenutno u Beogradu. Svaka preporuka!
 • The Blood Diamond
  Feb 07, 2024
  Dobra soba, ispunila očekivanja, preporučujem da bude maksimalno 3 igrača za najbolji doživljaj. Malo katanaca, veliki plus za sobu, neke interesantne i domišljate zagonetke, sve u svemu, lepo iskustvo, super osoblje, sve je bilo kako treba. Preporuka.
 • Naruto
  Apr 01, 2024
  Super sobica, interesantna, inovativna, izazovna čak i za iskusne igrače, topla preporuka! Savetovao bih 3 igrača maksimalno zarad najboljeg užitka.
 • Hangover
  Apr 01, 2024
  Velika preporuka za ovu sobu, bio sam u dosta soba, ali se nigde nisam zabavio ni približno kao ovde. Opasna zezancija, pamtićete iskustvo koje ste imali u ovoj sobi. Mislim da je razlog zašto smo se svi toliko dobro proveli jeste jer smo svi učestvovali u svim zadacima. Videćete i sami gde i kad, ali u suštini svi isprobajte sve zarad maksimalnog užitka. Idite ovde što pre i povedite ludu ekipu!
 • Robin Hood
  Apr 01, 2024
  Sasvim fina sobica sa korektnim zadacima, sve u svemu preporuka, lepo cete se provesti nema greske, imali smo srece da smo imali fantasticnog gamemastera, Nemanja se zove, preporucujem da trazite da vam on bude, ulepsao nam je iskustvo. Idite u ovu sobu.