Utisci korisnika Tamara P (9)

 • Excalibur
  Sep 27, 2023
  Fenomenalan enterijer, definitivno jedna od bolje uradjenih soba u gradu! Sve pohvale!
 • Pirates
  Sep 27, 2023
  Otisli smo sa prevelikim ocekivanjima i verovatno je to pokvarilo utisak jer nismo bili toliko odusevljeni kad smo izasli. Enterijer je odlican, vidi se da su ulozili ogroman trud u sobu. Svakako bih preporucila!
 • Murder at The Masonic Lodge
  Sep 27, 2023
  Po mom misljenju prosecna soba i po enterijeru i po zadacima. Nama je negativnom utisku doprineo i sam Game Master koji se nije uziveo u ulogu i zavrsio je sobu na veoma mlak nacin. Na sve to neke stvari nisu radile u sobi. Bila su dva upecatljiva i dobra zadatka sto je popravilo utisak malo da ne bude niza ocena.
 • The Inquisition
  Sep 27, 2023
  Najbolja soba u gradu, pocetak sobe je fantastican i upecatljiv. Zadaci su odlicni, imaju smisla i prate temu. Svaki aspekat sobe je za 10, definitivno svaka preporuka.
 • Alchemist
  Sep 27, 2023
  Odlicna soba, vrlo zanimljivi zadaci, pogotovu poslednji koji je toliko kul i inovativan. Sam taj zadatak je za ocenu vise. Retko kvalitetno odradjena soba u gradu!
 • The Missing Symphony
  Sep 27, 2023
  Iako vas na prvi pogled ne privuce sam naziv sobe, enterijer, tema i zadaci su za cistu 10. Jedna od najboljih soba i nasih najomiljenijih! Cela soba prati tematiku koja je vrlo jedinstvena i drugacija, samim tim su i zadaci na visem nivou. Uloga Game Mastera je fenomenalna i vrlo lepo uklopljena u temu, svaka cast za posvecenost, to je doprinelo ovom odlicnom utisku!
 • Robin Hood
  Sep 27, 2023
  Odlicna soba, zanimljivi zadaci, sve preporuke!
 • Lord of the rings
  Sep 27, 2023
  Jedan od najboljih i najlepsih enterijera, vrhunska soba, za ljubitelje ove tematike pun pogodak! Nemojte da propustite ovu sobu!
 • Anime World
  Mar 06, 2024
  Nisam Anime fan i samim tim nisam ocekivala da ce mi se soba ovoliko svideti. Ali sam iz sobe izasla apsolutno odusevljena! NIkakvo predznanje mi nije trebalo da bih resila sobu, enterijer je predobro uradjen, sve je u temi. Zadaci su inovativni, drugaciji i vrhunski osmisljeni. Toliko sam se dobro provela, tako da mogu samo da zamislim kako je Anime fanovima, jer je njima mislim jos potpuniji dozivljaj. Sve preporuke i nemojte da imate predrasude za ovu sobu!