Description

You are in a special detective team in charge of capturing terrorists and deactivating explosives. An unknown terrorist has planted a bomb somwehere in the city. Your task is to uncover the location of the bomb and the identity of the terrorist, but first you must solve something unexpected...

The Terrorist is a room with a higher difficulty level and it's not linear. This setup was once a course in Tactical house for security DBA where it was used to train detectives and special police forces. Now it's been remade as an escape room adventure and finally available to civilians.

Reviews

 • orphanViking
  Oct 05, 2019
  Sto vise citam utiske, deluje mi kao da se slazem potpuno sa utiscima clana "ratatouille". Ovo je mozda bila dobra soba u pocetku escape room-ova kada je koncept bio mlad, i dizajn nezreo. Ambijent je nula, zadaci su ok.
 • Lucano
  Apr 21, 2019
  Soba i nije tako loša, ali "organizacija". Masterka nam je davala hintove kada nismo tražili i kada smo joj rekli da to ne radi onda , valjda iz inata, nije htela da nam kaže da radimo pravu stvar a da nešto ne radi. Izgubili smo tu 20 minuta. Posle još nešto nije radilo. Jedina soba gde sam jedva čekao da se završi da idemo kući.
 • Comy
  Apr 18, 2021
  Ova soba uopste nije toliko losa, ima zanimljivih zadataka, dinamicna je i svasta se desava. Ipak, neke stvari nisu radile i nazalost moram da kazem da je GM bila bas bezveze, davala nam je hintove na svakih par minuta (cak ne ni hintove nego nam je resavala bez razloga) i jednu stvar su zaboravili da stave u sobu 😥 Mislim da bi ova soba mogla biti cool ako bi se unapredila i ako bi angazovala bolje game mastere. Nisam otisla sa visokim ocekivanjima ali je opet bilo bolje nego sto sam mislila. Svakako ima interesantnih zadataka!

Login to leave a review