Opis

Zamislite sebe i ekipu u ulozi specijalnog detektivskog SWAT odeljenja, zaduženog za otkrivanje terorista i deaktiviranje eksploziva u poslednjim sekundama. Do juče ste to mogli da gledate u holivudskim filmovima i krimi serijama, a već danas je moguće da probate u stvarnosti. Želite da spasete taoce i osetite adrenalin u stilu Džona Meklejna ili Martina Rigsa? Prostorije pune oružja, lažnog novca, belog praha... Misterija, tajni identiteti, skrivene prostorije, vreme koje ističe...

Soba „Terorista“ je višeg nivoa težine i nije monotono linearna. Ova postavka je nekad bila deo poligona Taktičke kuće za bezbednost DBA i koristila se za obuku detektiva i pripadnika specijalne policije, a sada je preuređena u escape room avanturu i konačno dostupna civilnom stanovništvu. Po scenariju, nepoznati terorista postavio je bombu negde u gradu. Vaš zadatak je da otkrijete lokaciju bombe i identitet teroriste, ali i da rešite nešto neočekivano na licu mesta...

Utisci

 • orphanViking
  Oct 05, 2019
  Sto vise citam utiske, deluje mi kao da se slazem potpuno sa utiscima clana "ratatouille". Ovo je mozda bila dobra soba u pocetku escape room-ova kada je koncept bio mlad, i dizajn nezreo. Ambijent je nula, zadaci su ok.
 • Lucano
  Apr 21, 2019
  Soba i nije tako loša, ali "organizacija". Masterka nam je davala hintove kada nismo tražili i kada smo joj rekli da to ne radi onda , valjda iz inata, nije htela da nam kaže da radimo pravu stvar a da nešto ne radi. Izgubili smo tu 20 minuta. Posle još nešto nije radilo. Jedina soba gde sam jedva čekao da se završi da idemo kući.
 • Comy
  Apr 18, 2021
  Ova soba uopste nije toliko losa, ima zanimljivih zadataka, dinamicna je i svasta se desava. Ipak, neke stvari nisu radile i nazalost moram da kazem da je GM bila bas bezveze, davala nam je hintove na svakih par minuta (cak ne ni hintove nego nam je resavala bez razloga) i jednu stvar su zaboravili da stave u sobu 😥 Mislim da bi ova soba mogla biti cool ako bi se unapredila i ako bi angazovala bolje game mastere. Nisam otisla sa visokim ocekivanjima ali je opet bilo bolje nego sto sam mislila. Svakako ima interesantnih zadataka!

Prijavite se da biste ostavili utisak