Opis

Soba „Civilizacija“ namenjena je svima koji vole tajne i legende starih vremena, kao i naučna dostignuća ljudske civilizacije. U njoj možete preći čitav put napretka, od otkrića vatre do svemirskog broda, usput rešavajući i „Tajnu runa“. Doživite trenutke najvećih naučnih otkrića kroz istoriju čovečanstva. Soba čuva eone i čeka da otvorite vrata...

U osvit civilizacije pojavilo se i prvo pismo – drevne rune. Kakvu ulogu su odigrali njihovi simboli u evoluciji čovečanstva? Koliko su zaboravljeni rituali imali veze sa sazvežđima zodijačkog kruga? Pronađite presek između nauke i mita – povežite pomračenja Sunca i Meseca sa tajanstvenim kamenjem Stounhendža! Da li se u krugu monolita krije rešenje misterije?

Utisci

 • Lucano
  Apr 21, 2019
  Ubedljivo najgora soba koju sam odigrao. Em što ne radi ništa em što nije za više od 2 igrača (ostali prosto nemaju šta da rade) ma kršina.
 • mrmeeseeks
  Jul 23, 2019
  Prosečna soba, ima par zanimljivih zadataka, atmosfera ne baš toliko dobra.
 • zelstan
  Feb 22, 2020
  Posle nje smo napravili dužu pauzu od escape room-ova, ostavila loš utisak
 • Poster
  Nov 30, 2019
  Ne sviđa mi se soba zaista. Posetio sam dvocifren broj soba, ova je najlošija :(
 • Tasha6
  Apr 22, 2019
  Moglo je bolje, dobra ideja..
 • Jovana
  Jun 14, 2019
  Jedna od najlosijih soba koje sam igrala, sve vreme smo skupljali neke tragove redjali da bi izasli iz sobe da ih ne iskoristimo. Na sta smo dobili odgovor e pa izbacili smo zagonetku jer je mnogo ljudi nije resilo.

Prijavite se da biste ostavili utisak