Opis

Leonardo Da Vinči je kroz svoja čuvena dela ostavio veliki broj skrivenih tajni. Istraživač Robert Langdon koji je bio duboko involviran u razotkrivanju simbolike u Da Vincijevim radovima je misteriozno nestao! Sumnja se da je otkrio strogo čuvane tajne koje nije smeo da otkrije i da je sada zarobljen od strane religijskih fanatika iz drevnog tajnog društva. Od jednog pouzdanog izvora ste dobili lokaciju Lengdonove skrivene kancelarije u kojoj se bavio svojim najnovijim otkrićima. Morate nastaviti tamo gde je profesor stao. Vekovi istraživanja su sada u vašim rukama.

Utisci

 • Kobayashi
  May 30, 2022
  Zanimljive zagonetke , ali iskreno kao da je nesto nedostajalo sve vreme . Atmosfera nista posebno , smoren game master , los razglas . Moze to i bolje , ali vredi probati !
 • Comili
  Nov 06, 2020
  Elegantno urađena soba sa jednom zagonetkom koja nam se možda i najviše svidela od svih do sada. Preporuke za ovu sobu i za ovu firmu u NS, momci su jako ljubazni
 • tammil
  Jan 27, 2024
  Bili smo u dosta Escape room-ova međutim ova nam je ostavila loš utisak. Mehanizmi i lock-ovi nisu funkcionisali, više puta je morao GM da ulazi da nam pomogne jer je oprema razdrndana što nam je kvarilo tok igre.

Prijavite se da biste ostavili utisak