Utisci korisnika op13 (6)

 • Ritual of Death
  Sep 27, 2023
  Napeto od pocetka do kraja! Zagonetke su bile jako zabavne za resiti i neke su bile izuzetno kreativne! Preporucujem bar 3+ osoba i da je bar jedna od njih solidno plasljiva. Sigurno ce vam upotpuniti iskustvo!
 • Pirates
  Jan 27, 2024
  Ljudi govore da je ovo najbolja soba u Beogradu. U pravu su!
 • Alchemist
  Jan 27, 2024
  Jako kreativne zagonetke i lepa soba. Zagonetke nisu previse teske, ali je pravi uzitak resavati ih!
 • Excalibur
  Jul 01, 2024
  Soba sa jako lepim enterijerom. Zagonetke nisu preterano teske, ali smo bili zaglavljeni u nekim trenucima jer nismo mogli da nadjemo par "skrivalica" koje nisu bile ni malo ocigledne gde se nalaze. Marija je super GM, nenametljiva i pruzala je clue-ove u pravo vreme.
 • Anime World
  Jul 01, 2024
  Kao neko ko nije preterano zainteresovan za anime, odlucio sam da probam ovu sobu sa svojom ekipom, koji takodje nisu ljubitelji animea, jer smo smatrali da nam je njihova prva soba, Ritual Smrti, najbolji escape room koji smo igrali. Apsolutno smo iznenadjeni da su momci uspeli opet da naprave sobu koja prelepo izgleda, ima sjajne propove i izuzetno interesantne zagonetke! Koliko zagonetki ima, jako malo njih su imale katanac, vecina se otvarala na jako kreativne i unikatne nacine! Takodje bih rekao da su zagonetke malo vise izazovne, pa se spremite da dobro promislite i dobro iskoristite sve stvari koje su vam ponudjene!